.

.

Држач за топлинска ламба Hohxfyp Reptile, 360 ° прилагодлив ротирачки држач за топлинска ламба, UVA/UVB сијалица за греење на сијаличка со прицврстувач, за амфиби на гуштер зми?

Држач за топлинска ламба Hohxfyp Reptile, 360 ° прилагодлив ротирачки држач за топлинска ламба, UVA/UVB сијалица за греење на сијаличка

DEN 234.08

Количина на стоки
Тековен

Слободно прилагодување на аголот : држач за ламба за прилагодување на влекачи од 360 степени , 180 степени светлосен врат е ротирачки, можете слободно да го прилагодите според вашата потреба, за да го промените аголот на греењеUVA/UVB рептил, треба да се движите, оставете ја вашата влекачи да порасне удобно. Поставување на држачот на ламбата : Светилката за топлина на влекачи може да биде опремена со сијалички за основни сијалички E26/E27, удобни и издржливи. Висок квалитет : Клип ламба Глава Употреба на замрзнати керамички материјали отпорни на висока температура. Лесен за употреба : Тела за светло на влекачи има висечки дупка и дизајн на стегач, можете да ја кликнете или да ја обестените. Само изберете го вистинското место, а потоа цврсто поправете го клипот, оваа тема е безбедно прикачена и насочена кон омиленото место за базинг на вашето домашно милениче. Широко користете : Совршено користено за влекачи, водоземци и мали животни, како што се желки, гуштер, змија, пајак, зајаци, еж, пилешко, птици, хрчаци со хрчак и така натаму. Слободно прилагодување на аголот : држач за ламба за прилагодување на влекачи од 360 степени , 180 степени светлосен врат е ротирачки, можете слободно да го прилагодите според вашата потреба, за да го промените аголот на греење.UVA/UVB рептил, треба да се движите, оставете ја вашата влекачи да порасне удобно. Поставување на држачот на ламбата : Светилката за топлина на влекачи може да биде опремена со сијалички за основни сијалички E26/E27, удобни и издржливи.

Други карактеристики

Item Type:
Reptile Lamp Holder/Sun Basking Lamp Bracket
Material:
Metal
Approved voltage:
110V
Lamp Bracket Diameter:
Approx. 5cm/2.0in
Model:
E07
Suitable Lamp Diameter:
Approx. 5cm/2.0in
Model:
E07
Socket:
E26 / E27 Screw Base
Weight:
Approx. 330.0g/11.6oz
Package List:
1 x Reptile Lamp Holder:

Најдобри понуди