.

.

Сталвил 96830221 Алатка Поставена Со TCS 11/55/6, 17 Парчиња, Вклучувајќи Приклучок Клуч Вметнете, Ratchet, Лизгачка Глава, Бар Рачка, Продолжување Бар, И Адаптер, Направени Во Ге?

Сталвил 96830221 Алатка Поставена Со TCS 11/55/6, 17 Парчиња, Вклучувајќи Приклучок Клуч Вметнете, Ratchet, Лизгачка Глава,

DEN 15112.00

Количина на стоки
Тековен

17 ПАРЧЕ ВО СОБАТА Овој сеопфатен сет на приклучоци вклучува 3/4 "Приклучок За Погон Клуч Вметнете Број 55, Крцкалка, 3/4" Лизгачка Глава На Погон, Рачка На Шипката, 3/4" Лента За Продолжување На Погонот И Приклучок 3/4" Приклучок Х 1/2". ХРОМИРАНА ЗАВРШНИЦА. Алатките на сталвил имаат хромирана завршница која е отпорна на корозија и оксидација, обезбедувајќи долготрајни перформанси и сигурност. ТЦС БЕЗБЕДНОСНИ ВЛОШКИ. Алатките се погодно сместени во безбедносни влошки НА TCS, дизајнирани да одговараат на Нашите Колички За Алати и Кутии за Алати. Влошките имаат прекини на жолтиот сигнал за да покажат дали сите алатки се на нивните места, обезбедувајќи дополнителна безбедност и ефикасност. Овој сет на приклучоци има димензии 530 х 350 х 90мм и тежи 10100гр, што го прави совршен додаток на вашиот комплет алатки за тешки апликации. ПРОИЗВЕДЕНО ВО ГЕРМАНИЈА. Како традиционална германска компанија од Вупертал, ние се залагаме за алатки кои се вреднуваат ширум светот за нивниот одличен квалитет повеќе од 160 години. Подобрете ја вашата продуктивност Со Комплетот Алатки Stahlwille 96830221, Tcs 11/55/6, 17 Комплет парчиња. Овој сет вклучува 3/4" Диск Приклучок Клуч Вметнете Број 55, Крцкалка, 3/4 "Возење Лизгачка Глава, Бар Рачка, 3/4" Диск Продолжување бар, И Адаптер 3/4" Приклучок X 1/2" Приклучок. Секоја алатка има издржлива хромирана завршница која е многу отпорна на корозија и оксидација, обезбедувајќи сигурни и долготрајни перформанси. Алатките се погодно сместени во безбедносните влошки НА СТАЛВИЛ, обезбедувајќи јасен преглед и лесно отстранување на алатот.

Други карактеристики

Најдобри понуди