.

.

Ччму Бенто Кутија Со Прегради Пренослива Кутија За Ручек Контејнери За Ручек Отпорни На Истекување Со Прибор За Јадење Работа Пикник Патување Микробранова Замрзн?

Ччму Бенто Кутија Со Прегради Пренослива Кутија За Ручек Контејнери За Ручек Отпорни На Истекување Со Прибор За Јадење Работа Пикник Патување

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

●НАДГРАДБА НА МАТЕРИЈАЛИ ● пластичната кутија бенто е изработена од висококвалитетен материјал за храна, без мирис, безбеден, еколошки, лесен за перење и еднократно ●ДИЗАЈН ОТПОРЕН на ИСТЕКУВАЊЕ ● кутијата бенто има цврсто запечатен слој и четири пријателски брави токи, лесни за отворање и затворање, чувајте ја храната против протекување за време на носењето и ќе ви помогне да добиете прекрасно уживање во ручекот. ●ДИЗАЈН НА ПРЕГРАДИ ● дизајнот на преградата може ефикасно да спречи мешање на храната заедно, одвојување зеленчук, овошје и закуски за да се одржи оригиналниот вкус на храната. ①ОТВОРОТ ЗА ПОДИГАЊЕ И ДИЗАЈНОТ на СЛОТОТ за САДОВИ е прифатлив со дисипација на Топлина и зачувување на топлина со отворот за подигнување на капакот. И садовите за јадење се попогодни за носење со вградениот отвор за садови. ●СОВРШЕНИ КУТИИ за РУЧЕК бенто ● Оваа кутија бенто е совршена за канцеларија, фабрика, дом и на отворено.

Други карактеристики

Најдобри понуди