.

.

Хиха Печатени Софа Каучот Перница Покрива Замена Стол Перница Покрива Рашири Софа Седиште Покритие Мебел Заштитник Троседот Лизгање Мека Флексибилност Со Еласти?

Хиха Печатени Софа Каучот Перница Покрива Замена Стол Перница Покрива Рашири Софа Седиште Покритие Мебел Заштитник Троседот Лизгање Мека

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

[Супер Еластичност] Изработена од мека, високо еластична и полиестерска ткаенина од спандекс без брчки, која е цврста и квалитетна Навлаките за перничиња за истегнување може да се прилагодат за да одговараат на различни форми и стилови на перничиња. [Широка Употреба] нашите капаци на седиштата на каучот може да се користат како навлаки за перничиња за грб, навлаки за перничиња за софа, навлаки за перничиња за вечера и навлаки за камперски седишта. Различни цветни дизајни погодни за сите сезони и декоративни стилови. [Целосен Заштитник] навлаките за перничиња за софа хиха може да направат вашиот стар кауч да изгледа сосема нов додека ја заштитувате перницата за софата од секојдневно носење, гребнатини и случајно излевање од деца и домашни миленици. [Дизајн што не Се Лизга] супер еластичниот квалитет на капакот На перницата на седиштето го прави погоден за повеќето стилови на мебел; има еластични ремени на долните рабови.

Други карактеристики

Најдобри понуди