.

.

Комплет за фенерче за летање, Водач за насока на дронови, светло компатибилен за DJI Mavic Mini 2 дрон

Комплет за фенерче за летање, Водач за насока на дронови, светло компатибилен за DJI Mavic Mini 2 дрон

DEN 256.00

Количина на стоки
Тековен

Комплет за фенерче за летање со беспилотни летала, вклучена батерија со копче 35m Ah AG3, која е заменлива, а времето за употреба е околу 12 часа (осветленоста се менува од силна во слаба), контролиран од извор на светлина и можете да го ротирате аголот и да го прилагодите аголот на осветлувањето за DJI Mavic Mini 2 Дизајн на алуминиумска легура со висока јачина, силен и анти -паѓање, а тежината е приближно.2oz, мал и преносен, лесен за носење, без чувство на оптоварување, LED ноќната светлина може да се лути за вашиот дрон, добро погоден за уредот. Непродуктивно дизајнирање на инсталација, лесно е да се инсталира и расклопи, нема да го оштети дронот, дисипацијата на топлина е стабилна и може да се користи долго време, може како одлична надградба и модифициран додаток за RC дрон. Како да се користи : 1. Превртете го авионот, усогласете го главното тело на комплетот за ноќно светло и ставете го; 2. Ставете го авионот исправено, усогласете го главниот комплет за тело на ноќната светлина и ставете го; 3. Порамнете ги светлата за пребарување и ставете ги, а потоа затегнете ги со завртки М3; 4. Инсталацијата е завршена. Пред употреба, извадете го внатрешниот изолациски филм на капачето на ламбата и цврсто свртете го капачето на ламбата за да осветли. Кога не е во употреба, олабавете го малку за да го затворите; 2. Ако светлината не се вклучи, тоа може да се должи на лошиот контакт. Извадете го капачето на ламбата и тријте го на земја (каде што има контактна површина) и повторно инсталирајте ја. Комплет за фенерче за летање со беспилотни летала, вклучена батерија со копче 35m Ah AG3, која е заменлива, а времето за употреба е околу 12 часа (осветленоста се менува од силна во слаба), контролиран од извор на светлина и можете да го ротирате аголот и да го прилагодите аголот на осветлувањето за DJI Mavic Mini 2. Дизајн на алуминиумска легура со висока јачина, силен и анти -паѓање, а тежината е приближно.2oz, мал и преносен, лесен за носење, без чувство на оптоварување, LED ноќната светлина може да се лути за вашиот дрон, добро погоден за уредот. Непродуктивно дизајнирање на инсталација, лесно е да се инсталира и расклопи, нема да го оштети дронот, дисипацијата на топлина е стабилна и може да се користи долго време, може како одлична надградба и модифициран додаток за RC дрон. Како да се користи : 1. Превртете го авионот, усогласете го главното тело на комплетот за ноќно светло и ставете го; 2. Ставете го авионот исправено, усогласете го главниот комплет за тело на ноќната светлина и ставете го; 3. Порамнете ги светлата за пребарување и ставете ги, а потоа затегнете ги со завртки М3; 4. Инсталацијата е завршена. Пред употреба, извадете го внатрешниот изолациски филм на капачето на ламбата и цврсто свртете го капачето на ламбата за да осветли.

Други карактеристики

Item Type:
Drone Flashlight Kit
Material:
Aluminum Alloy+ABS
Color:
Red
Weight:
Approx. 63.0g/2.2oz
Use Time:
About 12 hours (Brightness changes from strong to weak)
Battery:
For AG3 Button Battery (included)
Battery Capacity:
35mAh
Suitable for DJI Mavic Mini 2 Drone:
How to use:
1. Turn the aircraft over, align the main body of the night light body kit and place it.:
2. Place the aircraft upright, align the main body kit of the night light and place it.:
3. Align the searchlights and place them, and then tighten them with M3 screws.:
4. The installation is complete.:
Package List:
2 x Drone Flashlight(Include Battery):
8 x Button Battery:
2 x Install Bracket:
2 x Screw:
1 x Sponge Tape:
1 x Manual:
Note:
1. The delivery does not include drones, accessories, etc.:
2. Manual measurement, please allow 13mm/0.040.12in error, thank you.:
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
4. Before use, remove the inner isolation film of the lamp cap and turn the lamp cap tightly to light up. When not in use, loosen it slightly to close it.:
5. If the light does not turn on, it may be due to poor contact. Remove the lamp cap and rub it on the ground (where there is a contact surface) and reinstall it.:

Најдобри понуди