.

.

Делови XMEIFEI ДЕЛОВИТЕ БИТ СЕТ 1/2 Вакуумски парчиња дијаманти за суво дупчење со 5/8-11 со дијаметар на врската од 13 мм порцелански гранит asonидарски дупка Вила долги дуп?

Делови XMEIFEI ДЕЛОВИТЕ БИТ СЕТ 1/2 Вакуумски парчиња дијаманти за суво дупчење со 5/8-11 со дијаметар на врската од 13 мм

DEN 1161.60

Количина на стоки
Тековен

Сетот за вежбање бит се вклопува во поголемиот дел од вежбите за напојување во моментов на пазарот Облогата на титаниум ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста.Семно и мазно дупчење.Материјал : Дијамант. Сетот за вежбање бит се вклопува во поголемиот дел од вежбите за напојување во моментов на пазарот. Облогата на титаниум ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста.Семно и мазно дупчење.Материјал : Дијамант. Ако не сте целосно задоволни од која било причина, ве молиме контактирајте не за 100% наплата или замена. Запалувањето на бит и точноста и животот се подобри од бакарниот бит; Особено зголемување на цврстината неколку пати, операциите со голема јачина и машинска обработка не се расипуваат! Спецификација : Дијаметар 13мм, 5/8-11 врска, вкупна висина 62мм, максимална длабочина на работа 35мм, дијамантска висина 10мм Боја : Блеккантиност : 1pcapplication : суво/влажно дупчење За порцеланска плочка, гранит, мермер, камен, asonидарски, тула .

Други карактеристики

Diameter 13mm, 5/8-11 connection,:
Total height 62MM,:
Max working depth 35mm,:
Diamond height 10MM :
Color:
Black
Quantity:
1pc
Application :
Dry/wet drilling for porcelain tile, granite, marble, stone, Masonry, brick... :
Feature:
1.Fast and Smooth drilling:
2.Long lifetime :
3.Less Chipping :
4.Minimizing any breakage :
5.Less loss of material :
6.Less heat generation:
7.Better finish quality :

Најдобри понуди