.

.

ГЛЕНКЕРН ИСЕЧЕТЕ ВИСКИ СТАКЛО ВО КАРТОН ЗА ПОДАРОЦИ

ГЛЕНКЕРН ИСЕЧЕТЕ ВИСКИ СТАКЛО ВО КАРТОН ЗА ПОДАРОЦИ

DEN 720.00

Количина на стоки
Тековен

Стаклото Гленкерн Со РАЗНЕСЕНА УСТА И РАЧНО ИСЕЧЕНО стакло е крајната интерпретација на официјалното стакло за виски што се користи со 24% олово што обезбедува обвивка околу кристално чисти парчиња Малите варијации во овие исечени очила се резултат на традиционалната, квалификувана рачна изработка, неспоредлива со масовното автоматско производство. ОФИЦИЈАЛНОТО СТАКЛО ЗА ВИСКИ-во долгата и славна историја на виски, никогаш немало ниту едно дефинитивно стакло што светот на виски би можел да го нарече свое. Сега, следејќи ја традицијата На шкотски иновации, Пристигна Стаклото Гленкерн. Корените На Стаклото Гленкерн лежат во традиционалните очила за носење и дегустација што ги користат главните мешалки и познавачи ширум светот. ПОДОБРУВАЊЕ НА ВАШЕТО ИСКУСТВО СО ВИСКИ-уникатната и стилска форма е изработена со еминентна грижа за подобрување на уживањето во единечни слад и стари мешавини. Заострената уста овозможува и леснотија на пиење што не е поврзана со традиционалните очила за нос. Додека го фаќате тој многу важен букет. Широкиот сад овозможува целосно ценење на бојата на вискито и цврстата основа е дизајнирана да биде лесна за раката. СПЕЦИФИКАЦИИ – СОДРЖИНА-ИСЕЧЕТЕ СТАКЛО ГЛЕНКЕРН ВО КАРТОН За ПОДАРОК X1 БЕЗОЛОВЕН КРИСТАЛЕН МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДЕН. Исеченото Стакло Гленкерн е крајната интерпретација на нашето класично Стакло Гленкерн, направено од 24% оловен кристал за најјасна завршница.

Други карактеристики

Најдобри понуди