.

.

Комплет За Автомобили ФАВОМОТО 1 Комплет Алатка За Поправка На Гуми Автомобилски Алатки Алатка За Отстранување Гуми Од Челична Лажица Алатка За Отстранување Гуми ?

Комплет За Автомобили ФАВОМОТО 1 Комплет Алатка За Поправка На Гуми Автомобилски Алатки Алатка За Отстранување Гуми Од Челична Лажица Алатка За

DEN 404.80

Количина на стоки
Тековен

АЛАТКА ЗА ПОПРАВКА НА МОТОЦИКЛИ изработени од квалитетни материјали и нема да ги оштетат гумите за мотоцикли АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ ЛАЖИЦИ ви овозможува лесно расклопување на гумата на мотоциклот без да предизвикате оштетување на тркалото. ГУМИ ЛАЖИЦИ АТВ оваа алатка за менување гуми за мотоцикли е изработена од материјал, кој може да биде за некое време. АЛАТКИТЕ ЗА ПОПРАВКА НА АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ КОРИСТАТ АТВ, отстрануваат и повторно инсталираат гуми за мотоцикли со минимален фус. ЗАШТИТНИЦИ ЗА БАНДАЖИ на ТРКАЛА Разумниот дизајн и материјалите ви овозможуваат добро искуство со користење. АЛАТКА ЗА ПОПРАВКА НА МОТОЦИКЛИ изработени од квалитетни материјали и нема да ги оштетат гумите за мотоцикли. АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ ЛАЖИЦИ ви овозможува лесно расклопување на гумата на мотоциклот без да предизвикате оштетување на тркалото. ГУМИ ЛАЖИЦИ АТВ оваа алатка за менување гуми за мотоцикли е изработена од материјал, кој може да биде за некое време. АЛАТКИТЕ ЗА ПОПРАВКА НА АВТОМОБИЛСКИ ГУМИ КОРИСТАТ АТВ, отстрануваат и повторно инсталираат гуми за мотоцикли со минимален фус. ЗАШТИТНИЦИ ЗА БАНДАЖИ на ТРКАЛА Разумниот дизајн и материјалите ви овозможуваат добро искуство со користење. Пакетот Вклучува 3 x Алатки За Поправка На Гуми за Автомобили 3 x Карактеристики На Заштитниот ракав - оваа алатка за поправка на гуми за мотоцикли има одлична функционалност и може да биде во продавници за поправка на мотоцикли лажици за велосипеди. - Големина : Околу 29,50Х3, 50Х2, 50см/11, 59Х1, 38Х0, 98 инчен автомобил алатка. - Материјал : манган силиконски челик, пп гума лажица комплет. - Високи перформанси на трошоците, можете да го купите овој практичен производ со Шипка за Гуми за Мотоцикли.

Други карактеристики

Најдобри понуди