.

.

D&засилувач; D PowerDrive 132058-P908477-2322V481 Ривс Макара Корп Замена Појас, НАСПРОТИ, 1-Бенд, 48.1 Должина, Гума

D&засилувач; D PowerDrive 132058-P908477-2322V481 Ривс Макара Корп Замена Појас, НАСПРОТИ, 1-Бенд, 48.1 Должина, Гума

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени на производителот на САД од ист Тип. Појас наспроти 1-7/16инчи х 48,1 инчи ПЛ. Тежина на пакетот : 1,18 килограми. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени на производителот на САД од ист Тип. Појас наспроти 1-7/16инчи х 48,1 инчи ПЛ. Тежина на пакетот : 1,18 килограми. Ремените ги надминуваат нивоата на рејтингот на сад рма. Тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На производителот на САД од ист Тип.

Други карактеристики

Најдобри понуди