.

.

Гајони европска мода фиксна телефонска плоча ротационо бирање ретро фиксна телефонска канцеларија дома хотелска куќа

Гајони европска мода фиксна телефонска плоча ротационо бирање ретро фиксна телефонска канцеларија дома хотелска куќа

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Вратете ги спомени како старите добри денови со модерен изглед, звук и чувство Целото ретро чувство е комбинирано со нова освежувачка модерна технологија. Карактеристики на производот : Одговор и остварување повици, само еден ринг -тон за дојдовни повици. Како да користите : Ротирајте ги цифрите на телефонскиот број десно еднаш за да стигнете до дното. Функција за пренасочување (држете го последниот клуч и свртете десно еднаш за да се преработи). Овој телефон е убаво дизајниран, совршен за украс на домови ;. Телефонската база е доволно тешка за горниот дел од масата, така што нема да падне од масата, освен ако не случајно. Вратете ги спомени како старите добри денови со модерен изглед, звук и чувство. Целото ретро чувство е комбинирано со нова освежувачка модерна технологија. Карактеристики на производот : Одговор и остварување повици, само еден ринг -тон за дојдовни повици. Како да користите : Ротирајте ги цифрите на телефонскиот број десно еднаш за да стигнете до дното.

Други карактеристики

Најдобри понуди