.

.

Сбснх автомобил ентериер автомобил вентилатор 12v моќен автомобил за ладење автомобил со мал електричен автомобил пригушувач

Сбснх автомобил ентериер автомобил вентилатор 12v моќен автомобил за ладење автомобил со мал електричен автомобил пригушувач

DEN 1280.00

Количина на стоки
Тековен

[Висококвалитетни материјали, низок шум] вентилаторот е изработен од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум, а изгледот е извонреден и модерен [Моќен, брз] вентилаторот користи моќен електричен мотор и има голем волумен на воздух за да ги задоволи сите ваши потреби!. [Моќ] мини вентилаторот треба да биде поврзан со приклучокот за напојување пред да може да се користи. [Мултифункционален] овој вентилатор има нефиксиран држач што може да се стави на автомобилот или да се закачи на лесно место за носење и складирање. Ако имате какви Било прашања, ве молиме контактирајте не на време, ќе го чекаме вашето писмо 24 часа!. [Висококвалитетни материјали, низок шум] вентилаторот е изработен од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум, а изгледот е извонреден и модерен. [Моќен, брз] вентилаторот користи моќен електричен мотор и има голем волумен на воздух за да ги задоволи сите ваши потреби!. [Моќ] мини вентилаторот треба да биде поврзан со приклучокот за напојување пред да може да се користи. [Мултифункционален] овој вентилатор има нефиксиран држач што може да се стави на автомобилот или да се закачи на лесно место за носење и складирање. Ако имате какви Било прашања, ве молиме контактирајте не на време, ќе го чекаме вашето писмо 24 часа!.

Други карактеристики

☆ Product size:
30.5*30.5*27cm (length * width * height)
☆Material:
ABA Engineering Plastics
☆ Power:
DC5V USB plug
☆ fan speed:
2 files
☆ Power:
USB interface
☆ net weight:
950g
This package includes:
☆ 1X desktop fan:
☆1X USB cable:
☆1X User Manual:
Our products have been tested, if you have any questions, please contact us in the first time, so that we can provide you with the best service.:
Mobile Air conditioner air conditioner humidifier evaporator air purifier air freshener cold muffler home energy saving :

Најдобри понуди