.

.

Gibleitz најголемиот дел од слама, случајно различен 30 пакет од слама шарми за слабини од слатки слатки симпатични разнобојни PVC декоративни врвови за слама за 0,23in-0,31 в?

Gibleitz најголемиот дел од слама, случајно различен 30 пакет од слама шарми за слабини од слатки слатки симпатични разнобојни PVC декоративни

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

? Packaga вклучуваат : 30 пакувања случајни различни слама топки за 0,23in-031inch (6-8mm) Tumbler Строу. Добра разновидност : Ние вметнуваме случајни различни теми од слама, кои одговараат на различна тематска забава - храна, цвеќиња, овошје, летања, животни, виножито и така натаму. Бројни бои и слатки дизајни го прават вашиот живот позабавен ~. Погодна големина : Нашите врвови за пиење слама имаат одредена еластичност и се одлични за повеќето видови на 6-8 мм (0,23in-0,31in) повторно користени патеки од слама. Не одговара за слама со поголеми дијаметри. ? Сигурни материјали : Нашиот сламен шарм е изработен од PVC-пријателски за животната средина PVC.NON-TOXIC, без мирис-без мирис-еднократно и безбедно. Широки апликации : Забавно да се совпаѓаат, мешаат и соберат. Изведете ги вашите сламки и чаши поинтересни, уникатни и привлечни. Вежбајте ја вашата креативност. ? Packaga вклучуваат : 30 пакувања случајни различни слама топки за 0,23in-0.31inch (6-8mm) Tumbler Строу. Добра разновидност : Ние вметнуваме случајни различни теми од слама, кои одговараат на различна тематска забава - храна, цвеќиња, овошје, летања, животни, виножито и така натаму. Бројни бои и слатки дизајни го прават вашиот живот позабавен ~. Погодна големина : Нашите врвови за пиење слама имаат одредена еластичност и се одлични за повеќето видови на 6-8 мм (0,23in-0,31in) повторно користени патеки од слама.

Други карактеристики

Најдобри понуди