.

.

2017 Стр Домороден Американски Долар Сакагава-Брилијантен Нециркулиран-Позиција А-Прв Штрајк-Професионално Оценет-ПЦГ МС66-БУ

2017 Стр Домороден Американски Долар Сакагава-Брилијантен Нециркулиран-Позиција А-Прв Штрајк-Професионално Оценет-ПЦГ МС66-БУ

DEN 319.20

Количина на стоки
Тековен

Убава монета, рачно избрана за квалитет и привлечност на очите Површини без дамки и одлично позиционирање во држачот за ПЦГ. Одличен штрајк со силни, јасни полиња, квалитет достапен од денешната модерна технологија. Американската Ковачница обезбеди 2 верзии на оваа монета, Позиција А и Позиција Б.различните позиции се центрираат околу буквите на работ/работ на монетата. Монетата овде Е Позиција А, Каде што буквата на работ на работ се чита наопаку кога Портретот на Претседателот се соочува со силни удари со длабоки огледални камео полиња. Флеки слободен површини. Бројот на плочата најверојатно ќе се разликува, но сите монети се PCGS MS66 и идентични со онаа на сликата. Може да биде твое денес. На рака и бродови веднаш. Убава монета, рачно избрана за квалитет и привлечност на очите. Површини без дамки и одлично позиционирање во држачот за ПЦГ. Одличен штрајк со силни, јасни полиња, квалитет достапен од денешната модерна технологија. Американската Ковачница обезбеди 2 верзии на оваа монета, Позиција А и Позиција Б.

Други карактеристики

Најдобри понуди