.

.

Папагал Чичко Тавански Вентилатори Со Светла и Далечински Вентилатор За Таванот На Лустерот На Фарма Со Светло Без Сечила Надворешни Тавански Вентилатори За Покр?

Папагал Чичко Тавански Вентилатори Со Светла и Далечински Вентилатор За Таванот На Лустерот На Фарма Со Светло Без Сечила Надворешни Тавански Вентилатори

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

ОСВЕТЛУВАЊЕТО Ги Вклучува сите хардвери за монтирање и инструкции за инсталација за брза и лесна инсталација Потребни се 6 * е12 основни светилки (Светилки Не Се Вклучени). 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО : ветуваме 30 дена без грижа услуга за враќање и замена, едногодишна услуга ЗА бесплатни делови за замена и доживотна професионална услуга за клиенти. Ве молиме слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања. ОСВЕТЛУВАЊЕТО Ги Вклучува сите хардвери за монтирање и инструкции за инсталација за брза и лесна инсталација. Потребни се 6 * е12 основни светилки (Светилки Не Се Вклучени). 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО : ветуваме 30 дена без грижа услуга за враќање и замена, едногодишна услуга ЗА бесплатни делови за замена и доживотна професионална услуга за клиенти. Ве молиме слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања.

Други карактеристики

Најдобри понуди