.

.

Конектори за задник За Намалување на топлина, Јаки На Вратило Јаки За Лемење за Лемење Со Топлинска Шипка Водоотпорен Електричен Жичен Алат За Стегање Комплет За Т?

Конектори за задник За Намалување на топлина, Јаки На Вратило Јаки За Лемење за Лемење Со Топлинска Шипка Водоотпорен Електричен

DEN 236.64

Количина на стоки
Тековен

Силна Електрична Спроводливост Зглобот на задникот има добра спроводливост на внатрешната врска и е погоден за приклучување. Материјал На Производот. Конекторот за задник што се собира на топлина е изработен од аутсорсинг на најлонски ракави, без лента, изолација на вода и електрична енергија, незапаливи материјали и сигурен и издржлив. Практично Докинг. Конекторот за задник што се собира на топлина реализира едно вметнување и едно притискање, практично докинг и едноставна работа. Водоотпорен Дизајн. Жиците на конекторот за задник што се собира на топлина се цврсто водоотпорни. Производот се намалува со топлина и внатрешниот лепак за лекување се топи. Транспарентна Школка. Конекторот за задник што се собира на топлина доаѓа со проѕирна обвивка, која може да се види внатре и е погодна за жици. Спецификација : Тип На Ставка : Конектори За Задник Со Топлинско Собирање Облик На Производ : Бар Боја На Производот : Црвена, жолта, сина, Бела Листа На Пакувања : 200 x Конектори За Задник за Намалување На Топлина Или 250 x Конектори за Задник за Намалување На Топлина.

Други карактеристики

Item Type:
Heat Shrink Butt Connectors
Product Shape:
Bar
Product Color:
Red, yellow, blue, white
Package List:
200 x Heat Shrink Butt Connectorsor:
250 x Heat Shrink Butt Connectors:

Најдобри понуди