.

.

Декорации за забави на Змчинер 2023 Плочи и чаши 2023 Партиски материјали вклучуваат 9 „плочи, 7“ плочи, салфетки, чаши, нож, вилушка, лажица и сламки за украси за диплом?

Декорации за забави на Змчинер 2023 Плочи и чаши 2023 Партиски материјали вклучуваат 9 „плочи, 7“ плочи, салфетки, чаши, нож, вилушка, лажица и

DEN 246.24

Количина на стоки
Тековен

Вечера за дипломирање со одлична вредност : Нашата забава за дипломирање во 2023 година, вклучувајќи 24 чаши, 24 парчиња 9 "плочи, 24 парчиња 7" плочи, 24 салфетки за компјутери, 24 поставени прибор за јадење (нож, лажици, вилушки), 24 парчиња сламки Едношалтер за сите материјали за дипломирање во 2023 година. Исклучителен дизајн : Дизајнот за табели за дипломирање 2023 година усвојува честитки за елементот за дипломирање за да го направи дизајнот попривлечен и рафиниран. Можете да ги користите за држење торта, закуски, колачиња, бонбони, skewers. Класичен и елегантен сет за забава за дипломирање е одличен за фаворити за дипломирање, затворен или отворен настан и какви било прилики. Материјал за супериорен квалитет : Плочите за хартија за дипломирање црни и злато се изработени од трајни материјали, здрав и издржлив квалитет и можат да ја држат целата храна, што нè прави да се истакнуваме. Салфетките се меки и апсорбирани, ќе ви дадат пријатно искуство за вашата забава за дипломирање во 2023 година. Многу лесен за чистење : прибор за банкет за еднократна употреба е супер удобен, можете едноставно да ги исфрлите кога ќе направите чистење по дипломирање и нема да предизвика загадување на животната средина. Заштедете време и бидете без напор. (Забелешка : Не ги микробрановите партиски плочи. Декорации за дипломирање на забави 2023 : Нашите материјали за дипломирање не се само за класата од 2023 година диплома, туку и одлични подароци за дипломирање во предучилишна возраст. Дизајнот на злато фолија на табличките за дипломирање и салфетките е навистина многу популарен, плочите и салфетки прави одлична прослава за дипломирање за Град, колеџ, средно училиште, матура во градинка или дипломирање во предучилишна возраст. Совршено за секоја градска забава или дворот вклучена! Направете вас и вашите гости да славите секаков вид на забави и настани. Вечера за дипломирање со одлична вредност : Нашата забава за дипломирање во 2023 година, вклучувајќи 24 чаши, 24 парчиња 9 "плочи, 24 парчиња 7" плочи, 24 салфетки за компјутери, 24 поставени прибор за јадење (нож, лажици, вилушки), 24 парчиња сламки. Едношалтер за сите материјали за дипломирање во 2023 година. Исклучителен дизајн : Дизајнот за табели за дипломирање 2023 година усвојува честитки за елементот за дипломирање за да го направи дизајнот попривлечен и рафиниран. Можете да ги користите за држење торта, закуски, колачиња, бонбони, skewers. Класичен и елегантен сет за забава за дипломирање е одличен за фаворити за дипломирање, затворен или отворен настан и какви било прилики.

Други карактеристики

Најдобри понуди