.

.

5 парчиња Крпа За Џогер За Роборок С7 Максв Ултра / С7 Про Ултра / С7 Максв Плус / С7 Максв / С7 + / С7 Робот Вакуум, Крпа За Крпа За Замена За Повеќекратна Употреба ЗА Т7С/Т7С ?

5 парчиња Крпа За Џогер За Роборок С7 Максв Ултра / С7 Про Ултра / С7 Максв Плус / С7 Максв / С7 + / С7 Робот Вакуум, Крпа За Крпа За Замена

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Крпа за замена само За Роборок С7 / С7+ / С7 Максв / С7 Максв Плус / С7 Максв Ултра / С7 Про Ултра /Т7С/Т7С Плус Рампа за крпа за џогер изработена од висококвалитетни еколошки материјали со висока јачина,високо абсорбента и нема да избледи на високи температури. Парталите за крпа за перење може да се мијат во машина за перење и да се користат многу пати. Но, ве молиме, не правете ја џогерот премногу збрчкан, инаку тоа ќе влијае на перформансите на чистењето. Подлога за четка лесна За Инсталирање, само треба правилно да ги прицврстите деловите за замена на место за употреба. Ако имате какви било проблеми За оваа рампа За Крпа S7,слободно контактирајте не,ние ќе го решиме подобро за вас. Крпа за замена само За Роборок С7 / С7+ / С7 Максв / С7 Максв Плус / С7 Максв Ултра / С7 Про Ултра /Т7С/Т7С Плус. Рампа за крпа за џогер изработена од висококвалитетни еколошки материјали со висока јачина,високо абсорбента и нема да избледи на високи температури.

Други карактеристики

Најдобри понуди