.

.

Lunchbox.com Вежба За Електрична Датотека,Машина За Датотеки За Нокти, Комплет За Педикир За Маникир 25000 ВРТЕЖИ ВО МИНУТА ЗА Акрилни Нокти,Гел За Нокти,Лак За Уметност за ?

Lunchbox.com Вежба За Електрична Датотека,Машина За Датотеки За Нокти, Комплет За Педикир За Маникир 25000 ВРТЕЖИ ВО МИНУТА ЗА Акрилни Нокти,Гел

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

[Машина за мелење] : При прилагодување на брзината во опсег од 0-25000 ВРТЕЖИ во МИНУТА (од минимум до максимум) Преку контролата на насоката на "FWD-Forward" и "REV-Raver", можете да ја користите ножната педала за лесно да ги контролирате двата режима на вклучување/исклучување. [Компактен] : оваа пренослива вежба за нокти е мала по големина и мала тежина. Може да се стави во козметичка кеса, погодна за почетници да прават самостојна нега на ноктите дома или на патување. [Висок Квалитет] : вежбата за нокти е изработена од висококвалитетна абс пластика, силна и издржлива. Оваа професионална вежба за нокти е добра во гравирање, резба, полирање, острење, полирање, полирање на ноктите, па дури и резба на дрво, што може да ги задоволи вашите дневни барања за уметност на ноктите. [Употреба] : повеќенаменски, што се користи за отстранување на полутрајниот лак, гел нокти, акрилни нокти, вештачки нокти; исечете природни нокти и нокти за домашни миленици;. [Сервис] Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Два режима, можете да ја користите педалата за нозе за лесно контролирање на вклучување/исклучување2. Тивок, стабилен дизајн без вибрации, удобен за држење3.

Други карактеристики

material:
plastic
Color:
Gold ,White
Input/output voltage:
AC110-120V/220-240V, 50/60Hz
Weight:
1.3KG
Plug:
European plug, American plug, British plug
The package includes:
1 Sander host:
1x grinder handle:
1x polishing needle set:
1x manual:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding.:

Најдобри понуди