.

.

АЛАТКИ За ПЕДИКИР DOITOOL 1pc Алатка За Датотеки За Кожа Стапало Небесно-Син Ексфолијатор Бришење Стакло Материјали Чистач Дневна Нега За Отстранувач Мртов Мал Ѓон Отс?

АЛАТКИ За ПЕДИКИР DOITOOL 1pc Алатка За Датотеки За Кожа Стапало Небесно-Син Ексфолијатор Бришење Стакло Материјали Чистач Дневна Нега За Отстранувач

DEN 160.00

Количина на стоки
Тековен

Нога датотека -Изработени од премиум материјал за долготрајна употреба ПЕДИ НОГА датотека -Лесно се мие, а не се деформира. Стругалка за СТАПАЛА -Погодно за носење. СТАПАЛА ОТСТРАНУВАЧ НА КАЛУС Лесно се мие, а не се деформира. ОТСТРАНУВАЧОТ на КОЖАТА на СТАПАЛАТА користи Долг работен век, а не да ги повредува стапалата, лесно отстранете ја мртвата кожа и калусот. Нога датотека -Изработени од премиум материјал за долготрајна употреба. ПЕДИ НОГА датотека -Лесно се мие, а не се деформира. Стругалка за СТАПАЛА -Погодно за носење. СТАПАЛА ОТСТРАНУВАЧ НА КАЛУС Лесно се мие, а не се деформира. ОТСТРАНУВАЧОТ на КОЖАТА на СТАПАЛАТА користи Долг работен век, а не да ги повредува стапалата, лесно отстранете ја мртвата кожа и калусот. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на Датотеката за стапала-Долг работен век, да не ги повредувате стапалата, лесно отстранете ја мртвата кожа и алатките за педикир на стапалото со калус. - Погодно за земање со пемза нога датотека. - Големина : Околу 10х6х0, 2см нога брусилка. - Материјал : Стакло Преносни Нога Мелница. - Лесно се мие, а не деформира Мртов Педикир на Кожата.

Други карактеристики

Најдобри понуди