.

.

Proaim Turnstile монтирање за платформата за камера Доли. Адаптер за монтирање на Мичел Woo/Elemac и две места за вртење на седиштата.

Proaim Turnstile монтирање за платформата за камера Доли. Адаптер за монтирање на Мичел Woo/Elemac и две места за вртење на седиштата.

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Робусна сопирачка за заклучување за да се обезбеди адаптер во потребната положба Вечно - Алуминиумска конструкција на ЦПУ за доживотна употреба. 100% гаранција за задоволство на клиентите, купете со доверба. Робусна сопирачка за заклучување за да се обезбеди адаптер во потребната положба. Вечно - Алуминиумска конструкција на ЦПУ за доживотна употреба. 100% гаранција за задоволство на клиентите, купете со доверба. Тешка платформа за тешки и робусна турнир со интегриран прилог за две седишта и евро-адаптер обезбедува повеќе опции за монтирање на седење и поставување на фотоапарати, на пример, кревачи на висина на евра камера, штандови на базука, за држачи за адаптер, две оператори, итн. ° ротирачки и може да се заклучи на посакуваната статичка позиција со лост. Само четири завртки на платформата Доли и сите сте поставени! Што е во монтажата на Box- Proaim Turnstile -ts-300-00 Спецификации-Изградба : Комерцијално одделение алуминиумско врвот на монтирање : Евра база на дното : Адаптер за седишта Дијаметар : 25мм Опции за седење : 2 Операторски седишта Компатибилни кукли : За цинелин и паладин Долли само , Тежина на производот (без пакување) : 7kg/15lb.

Други карактеристики

Најдобри понуди