.

.

Lenovo 10Mk003eus ThinkCentre M910S Intel Core i5-6500 3.2 GHz Десктоп, 8 GB RAM меморија, Windows 10 Pro

Lenovo 10Mk003eus ThinkCentre M910S Intel Core i5-6500 3.2 GHz Десктоп, 8 GB RAM меморија, Windows 10 Pro

DEN 1359.20

Количина на стоки
Тековен

Нема безжична технологија Работете попаметно не потешко и насочете се повеќе со засилениот моќен процесор Intel Core i5-7500 3,40 GHz. Овој компјутер ви овозможува да чувате и брзо да пристапите до 256 GB SSD складирање со 8 GB RAM меморија. Работењето на овој компјутер е брзо и лесно со оперативниот систем Windows 10 Pro Windows 10 Pro. Десктоп компјутер. Десктоп компјутер. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново. Како производот станува дел од обновениот, вашата дестинација за пред-сопственост, реновирани производи : клиент купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како нов од -квалифицирани добавувачи. Потоа, производот се продава како обновен производ на. Ако не се задоволни од набавката, обновените производи имаат право на замена или поврат според обновената гаранција.

Други карактеристики

Најдобри понуди