.

.

Омуни Рачни Камиони За Складирање, Кујнски Подвижни Колички, Голема Количка За Перење Алишта,Тешка Количка За Сортирање Алишта За Складирање Облека,Мултифункцион?

Омуни Рачни Камиони За Складирање, Кујнски Подвижни Колички, Голема Количка За Перење Алишта,Тешка Количка За Сортирање Алишта За Складирање

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Цврста Рамка од нерѓосувачки Челик, Издржлива И Отпорна На Корозија Окса Големина : Како Што Покажуваат, 90*65*80см (35. Повеќенаменска Количка : Лесна За Чување Извалкани Алишта, Постелнина, Извалкани Чаршафи, Обоени Ќебиња, Крпи, Ѓубре И Многу Повеќе.Совршен За Хотелска Соба, Мотели, Домови И Многу Повеќе. Мобилен Пренослив Дизајн : Пречката За Перење Алишта Се Лизга Без Напор од Една До друга Локација. Лесно Склопување : Едноставниот Дизајн Со Завртки Се Спојува За Неколку Минути. Опис на производот : Нашата Комерцијална Пречка за Перење За Уредно Стоење Лесно Се Движи Околу Големи Товари Алишта.Спецификации на производот : Име На Производ : Количка За Сортирање На Пречки За Перење : Беж , Сина, Кафеава 1 * Количка За Попречување На Алиштата(Соодветниот Производ На Сликата на Производот не е Вклучен во Пакувањето).Предност На Производот : Отстранлив Дизајн.Дебела Рамка Од Нерѓосувачки Челик.Издржлива И Отпорна На Корозија Окса.

Други карактеристики

Најдобри понуди