.

.

Zeberoxyz 2pcs Постави GT2 синхроно тркало 20 & 80 заби 6,35мм дупки за време

Zeberoxyz 2pcs Постави GT2 синхроно тркало 20 & 80 заби 6,35мм дупки за време

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Материјал за макара GT2 : Направено од високо квалитетна легура на алуминиум, третман на површинска оксидација, трајна, фино изработка и голема точност на преносот Точен пренос : Без да се лизгате на работа, да имате постојан однос на менувачот. Непречен пренос, прецизен терен за заби, висока ефикасност на преносот, ефект на заштеда на енергија. Едноставна структура : Лесна за инсталирање, лесен за склопување и расклопување. Опсег на апликација : Широко се користи во машина за мелење, менувач на опрема, машина за дупчење, машина за хобирање или други прилики за пренос на машини. Материјал за макара GT2 : Направено од високо квалитетна легура на алуминиум, третман на површинска оксидација, трајна, фино изработка и голема точност на преносот. Точен пренос : Без да се лизгате на работа, да имате постојан однос на менувачот. Непречен пренос, прецизен терен за заби, висока ефикасност на преносот, ефект на заштеда на енергија. Едноставна структура : Лесна за инсталирање, лесен за склопување и расклопување. Опсег на апликација : Широко се користи во машина за мелење, менувач на опрема, машина за дупчење, машина за хобирање или други прилики за пренос на машини. Спецификација на производот : Име на производот : 2kit GT2 Синхроно тркало 20 и 80 заби 6,35мм бурен алуминиумски тајминг макара со должина од 2 парчиња должина од 2 парчиња 250мм ширина од 6мм ременски материјал : Изработено од високо квалитетен алуминиумски легура број на заб : 20 & 80 T : 250мм/9,8inch Ширина на ременот за тајминг : 6мм/0,24инч Боја : Сребрена апликација : широко користена во машина за мелење, менувач на опрема, машина за дупчење, машина за хобирање или други прилики за пренесување на машини за преносот : 2pcs GT2 80 заби 6.

Други карактеристики

Product Name:
2Kit GT2 Synchronous Wheel 20&80 Teeth 6.35mm Bore Aluminum Timing Pulley with 2PCS Length 250mm Width 6mm Belt
Material:
Made of high quality Aluminum Alloy
Number of tooth:
20&80T
Bore Diameter:
6.35mm/0.25inch
Length of timing belt:
250mm/9.8inch
Width of timing belt:
6mm/0.24inch
Color:
Silver
Application:
Widely used in milling machine, gear shaper, drilling machine, hobbing machine or other machinery transmission occasions
Package Content:
2pcs GT2 80 Teeth 6.35mm Bore Synchronous Wheel:
2pcs GT2 20 Teeth 6.35mm Bore Synchronous Wheel:
2pcs Length 250mm Width 6mm Belt:
8pcs Screws:
2pcs Allen Key:
PLEASE NOTE:
Due to different display screens and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown:
All merchandise we sell are in good quality and under examination before they are shipped.We will try our best to avoid any quality problem:
Any question or problem, do not hesitate to contact us,we will reply you within 24 hours:

Најдобри понуди