.

.

Неочи Внатрешни Корпи За Отпадоци Американски Ѓубре Во Стилот На Земјата Дневна Соба Спална Соба Креативна Ретро Корпа За Отпадоци Со Капак Канцелариска Кофа За С?

Неочи Внатрешни Корпи За Отпадоци Американски Ѓубре Во Стилот На Земјата Дневна Соба Спална Соба Креативна Ретро Корпа За Отпадоци Со Капак Канцелариска

DEN 2430.40

Количина на стоки
Тековен

Стилска Корпа за Отпадоци со Модерен Тенок Дизајн Кој Изгледа Одлично и Лесно се Вклопува во Тесни Отвори и Непарни Простори во Вашата Бања, Спална Соба или Канцеларија Површинска Шема Висококвалитетни Налепници За Подмачкување, Предноста е Што Е Издржлив, Не Е Лесен за Бледнее, А Горната Рачка Е. Внатрешноста Е Црна, Текстурата Е Цврста, Отпорна на Абење, Издржлива, А Работ Е Затворен и Изгледот Е Убав. Име на производот : Американска Земја Дрвена Корпа За Отпадоци, Материјал : Дрво, Големина : 19, 7х25х36см. Дизајн на квадратна Уста, Широк и Тесен На Дното, Лесен За Фрлање Ѓубре, Со Капак, Бидејќи Кутијата за Складирање Е Исто Така Многу Добра. Стилска Корпа за Отпадоци со Модерен Тенок Дизајн Кој Изгледа Одлично и Лесно се Вклопува во Тесни Отвори и Непарни Простори во Вашата Бања, Спална Соба или Канцеларија. Површинска Шема Висококвалитетни Налепници За Подмачкување, Предноста е Што Е Издржлив, Не Е Лесен за Бледнее, А Горната Рачка Е.

Други карактеристики

Најдобри понуди