.

.

Penglin 2pack USB 3.1 Sutext Compler Type C, женски до женски USB-C Feed Thrue Adapter Adapter Adapter Mount DIY приклучок со покривка од прашина

Penglin 2pack USB 3.1 Sutext Compler Type C, женски до женски USB-C Feed Thrue Adapter Adapter Adapter Mount DIY приклучок со покривка

DEN 281.44

Количина на стоки
Тековен

Конектор за монтирање на панелот Penglin USB 31 Type-C, користејќи го системот за USB врска базиран на стандарди, осигурува компатибилност со постојниот хардвер. Може да реализира стабилен пренос на податоци од 5 Gbps, а цврстата обвивка за кастинг на цинк може да ги исполни издржливоста и посебните барања под некои сурови услови и да обезбеди постабилна околина за пренос. Стандардна големина на инсталацијата на типот на типот, може да се инсталира на приклучоци за земја, приклучоци за десктоп и 86 панели, и широко се користи во кина, фази, домашно аудио и видео, KTV, автоматска интелигентна опрема и разни слаби тековни порт -приклучоци за инженерски капацитети. 【Стабилен и брз менувач】 : Type-C Femaleенски приклучок за приклучок, бакарните игли користат месинг цврсти терминали и површината е позлатена, брзина на пренесување до 5 Gbps и поддржува полнење на вашите уреди со влез од типот C. 【Трајни, стабилност на преносот】 : IP67 водоотпорен, прилагодете се на најразлични груби околини, киселина, алкали, оксидација и така натаму. Гарантира стабилност на струјата. Со алуминиумска обвивка од алуминиум, брза и издржлива, лесно може да ја реализира конверзијата помеѓу USB C и Type C и да обезбеди постабилна околина за пренос. 【Бесплатно заварување】 : Стандарден конектор за серија Д-серија за инсталации за монтирање на панели, USB женско до женско поле што може да се инсталира, без лемење, без алатки за инсталација. Приклучете и играјте. 【Широко користете】 : USB C адаптерот може да се инсталира на приклучоци за земја, приклучоци за десктоп и 86 панели, и широко се користи во кина, фази, домашно аудио и видео, KTV, автоматска интелигентна опрема и разни слаби тековни портрети за конекција за инженерски објекти . 【Белешка】 Бидејќи USB 3.1 стандардот треба да биде компатибилен со USB 2.0, секој пат кога ќе се поврзе овој вид на женски адаптер за женски тип-Ц, има 50% шанси да биде нефункционален. Само исклучете го, обратна едната страна, повторно вметнете, решете. Ова е стандарден проблем во индустријата, а не квалитетно прашање. 【Стабилен и брз менувач】 : Type-C Femaleенски приклучок за приклучок, бакарните игли користат месинг цврсти терминали и површината е позлатена, брзина на пренесување до 5 Gbps и поддржува полнење на вашите уреди со влез од типот C. 【Трајни, стабилност на преносот】 : IP67 водоотпорен, прилагодете се на најразлични груби околини, киселина, алкали, оксидација и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди