.

.

Делови за обратна осмоза на Tgoon, композитен материјал за мембрана на филтрирање на вода за дома

Делови за обратна осмоза на Tgoon, композитен материјал за мембрана на филтрирање на вода за дома

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Елементите на мембрана на сериите ULP се применуваат на содржината на сол од околу 2000ppm под површинската вода, подземните води, водата од чешма и друг третман на десалинирање на вода Формула за кругови : заоблена. ULP1812-75 G Круг Композитна мембрана. Материјал : Мембраната е композитен материјал. За најразлична вода во домаќинството, болница, лабораториски уред за чиста вода и други мали системи. Опис : ULP1812-75 G Композитна мембрана на кругот. За најразлични вода во домаќинството, болница, лабораториски уред за чиста вода и други мали системи. Феации : Елементи на мембрана на сериите ULP применети за содржина на сол од околу 2000ppm под површинската вода, подземните води, вода од чешма и друг третман на десалинирање на вода. Мембраната на температура од 25 ℃, притисокот на водата беше под 5,5 кг состојба, 1 ден (24 часа) произведе 75 галони вода (САД 1 галон = 3,785 литри). Мембраната е композитен материјал. Спецификации : Состојба : Newmodel : ULP1812-75 Мембраната на температура од 25 ℃, притисокот на водата беше под 5,5 кг состојба, 1 ден (24 часа) произведе 75 галони вода (САД 1 галон = 3,785 литри) .

Други карактеристики

Најдобри понуди