.

.

Бела заливи 450 парчиња не изолирани брзи сплит машки и женски конектори за лопата на жица и конектори за прстенести терминали за прицврстување на терминали-2,8/4,8/6,4м?

Бела заливи 450 парчиња не изолирани брзи сплит машки и женски конектори за лопата на жица и конектори за прстенести терминали за прицврстување

DEN 593.60

Количина на стоки
Тековен

【Пакувајте】 450 компјутери кои не се изолирани конектори за жица во пластична кутија за складирање по пакет 【Разновиден комплет за конектор】 Spade, прстенести терминали Crimp Wire Connectors се вклучени во овој комплет за повеќенаменски електрични конектори. 【Силни прегратки】 Дебели, лесни буриња за конектор обезбедуваат супер силни прегратки и спречете ја вашата жица да се лизга. 【Одлична спроводливост】 Добриот бакар обезбедува најголема спроводливост. Тенок слој на калај ќе ги заштити вашите конектори од корозија. РИНГ ТЕРМИНАЛНИТЕ БЕЛЕРНИЦИ се целосно затворени по прицврстувањето. Обезбедување на зголемена струја и спречување на неуспех за време на употребата. 【Лесен за употреба】 Комплетот е дизајниран да биде преносен и лесен за употреба. Конекторите се одлични за не-болни разделувања, поедноставете го процесот на електрично спојување.

Други карактеристики

Најдобри понуди