.

.

Флексибилно обликување на обликување на wallидот, 16,4 стапки самостојно лепење кора и стап за обликување на обликување на таванот, ТВ wallид во позадина, огледална рамк?

Флексибилно обликување на обликување на wallидот, 16,4 стапки самостојно лепење кора и стап за обликување на обликување на таванот, ТВ wallид

DEN 446.40

Количина на стоки
Тековен

【Самолепливо дизајн】 Направено од високо квалитетен ПВЦ материјал Флексибилниот облик на кора и стапче за обликување е практичен, водоотпорен, издржлив и свиткан. Нашата флексибилна трим се придржува на скоро секоја површина, вклучувајќи wallsидови, врати, огледала и многу повеќе. Може да се користи за украсување и разубавување на вашиот дом. 【Трајни и флексибилни】 0,35】 (дебелина) x 1,57 "(ширина) x 16,4 стапки (должина) Флексибилно украсно обликување, висок вискозност и трајно, подебело и погусто од другите граници на тапети. 【Лесен за употреба】 Измерете го обликувањето на обликувањето и исечете ја до потребната должина, излупете го лепилото и лепете се на мазна површина, нема потреба од пиштоли за каули или други специјални алатки, секој може брзо да се украси за да му даде на вашиот дом елегантен изглед . 【Широко применливо】 За спална соба, бања, ТВ позадина, кујна и огледало рамка, граница, кабинет, табла. Willе уживате во украсувањето и да му дадете на вашиот дом елегантен изглед на брз и лесен начин. 【Услуга за клиенти】 Ако има проблем со производот, Ве молиме слободно контактирајте не преку е -пошта, ние ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. 【Самолепливо дизајн】 Направено од високо квалитетен ПВЦ материјал. Флексибилниот облик на кора и стапче за обликување е практичен, водоотпорен, издржлив и свиткан. Нашата флексибилна трим се придржува на скоро секоја површина, вклучувајќи wallsидови, врати, огледала и многу повеќе. Може да се користи за украсување и разубавување на вашиот дом.

Други карактеристики

Најдобри понуди