.

.

Аквариум термометар Дигитален, високо прецизен трансмирен екран LED риба термометар Точен LED дисплеј термометар на резервоарот

Аквариум термометар Дигитален, високо прецизен трансмирен екран LED риба термометар Точен LED дисплеј термометар на резервоарот

DEN 1548.80

Количина на стоки
Тековен

Автоматска надворешна индукција, автоматска температура на контакт со сондата за индукција Транспарентен дисплеј на екранот, точно мерење на температурата, сензор за прецизност на жица на термистор. Аквариумскиот термометар усвојува LED екран за да се прикаже температурата и се дизајнирани за брзо, лесно и сигурни читања на температурата. Тие се безбедни за употреба во резервоарите за слатководни и солена вода риба. Температурата може да се претвори во Целзиусови или Фаренхајт во секое време и може да се избере според потребите, да се прилагоди слободно. Дигиталниот термометар е погоден за различни типови вода, како што се свежа вода, вода од чешма, солена вода, морска вода, итн., За да се обезбеди најудобна вода за вода за вашите сакани миленичиња. Нема да биде засегната од околните температури. Безжичен дизајн, нема неуредни жици во водата, обезбедувајќи чиста и безбедна околина за риби. Прекрасен додаток за аквариум, резервоар за риби. Бојата е заситена, полесно е да се прочитаат податоците без оглед на денот или ноќта. Автоматска надворешна индукција, автоматска температура на контакт со сондата за индукција. Транспарентен дисплеј на екранот, точно мерење на температурата, сензор за прецизност на жица на термистор. Аквариумскиот термометар усвојува LED екран за да се прикаже температурата и се дизајнирани за брзо, лесно и сигурни читања на температурата. Тие се безбедни за употреба во резервоарите за слатководни и солена вода риба. Температурата може да се претвори во Целзиусови или Фаренхајт во секое време и може да се избере според потребите, да се прилагоди слободно. Дигиталниот термометар е погоден за различни типови вода, како што се свежа вода, вода од чешма, солена вода, морска вода, итн., За да се обезбеди најудобна вода за вода за вашите сакани миленичиња. Нема да биде засегната од околните температури. Безжичен дизајн, нема неуредни жици во водата, обезбедувајќи чиста и безбедна околина за риби. Прекрасен додаток за аквариум, резервоар за риби.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Aquarium Thermometer
Material:
 Acrylic
Color:
As picture shown
Product Size(length x width):
Approx. 9.5x2.9cm/3.7x1.1in
Weight:
Approx. 40g
Accuracy:
± 0.5 °
Use range:
used to measure the temperature of the aquarium
Battery Model:
1 x cell battery AG10
Battery capacity:
80mAh
Instructions for use:
1. Tear the hook&loop behind the thermometer and paste it on the outer wall of the fish tank:
2. The pasting surface must be lower than the fish tank water level line:
3. The thermometer should not be wet with water, and cannot be placed inside the fish tank :
Package List:
1 x Aquarium Thermometer
Note:
1. This product is used on the outer wall of the fish tank and is below the water surface. It is not a submersible type design. It must not be placed in water and will damage the transparent LCD screen!
2. This product has a built-in battery with a service life of about 8-12 months. You can purchase a battery to replace it when there is no power. :

Најдобри понуди