.

.

Американски ладилник за цврста вода 25L - Машина за ладење на вода за заварувач на факелот - Систем за дисипација на топлина на ветерници TIG MIG заварувач со транспарен?

Американски ладилник за цврста вода 25L - Машина за ладење на вода за заварувач на факелот - Систем за дисипација на топлина

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

1x ладилник за вода 8x стеги од не'рѓосувачки црево. 2x црвено црево (долг 0,34 стапки, дијаметар од 4,13 ”). 2x адаптер за фитинг на цевки. Incredibly Versatile : The U. Solid welding cooler machine is suitable for wide applications and enjoys high versatility, being suitable for cooling system for AC and DC argon arc welding equipment, cutting machine, DC argon arc welding equipment, CO2 welding machine, resistance welding devices, Машина за заварување во плазма и машина за заварување на самото место. Конструкција со висок степен : Овој ладилник за вода TIG е направен со употреба на највисок квалитет на материјали, комбинирајќи еко-пријателски бакар RS59 кој е без олово, со гравитација прецизно леење и пумпа за вода на вител за продолжена употреба. Супериорен ефект на ладење : За разлика од слични производи на пазарот, овој ладилник за вода TIG факел има уникатен дизајн на дисипација на ветерни тунели оптимална дебелина на бакар на цевката. Дизајн без протекување : Кажете му збогум на неуредните протекувања кои ги трошат вашето време и ресурси! Машината за ладење со цврста вода во САД има капацитет на резервоарот за вода од 25 литри интегрално формиран со материјали отпорни на висока температура, спречувајќи ја машината од истекување на вода. Компактен и лесен : Овој систем за ладење на бакарни цевки има надградени димензии со лесен и модерен дизајн, што е лесен за носење во зависност од вашите потреби. Транспарентниот прозорец овозможува лесен преглед на нивото на водата. Incredibly Versatile : The U. Solid welding cooler machine is suitable for wide applications and enjoys high versatility, being suitable for cooling system for AC and DC argon arc welding equipment, cutting machine, DC argon arc welding equipment, CO2 welding machine, resistance welding devices, Машина за заварување во плазма и машина за заварување на самото место. Конструкција со висок степен : Овој ладилник за вода TIG е направен со употреба на највисок квалитет на материјали, комбинирајќи еко-пријателски бакар RS59 кој е без олово, со гравитација прецизно леење и пумпа за вода на вител за продолжена употреба. Супериорен ефект на ладење : За разлика од слични производи на пазарот, овој ладилник за вода TIG факел има уникатен дизајн на дисипација на ветерни тунели оптимална дебелина на бакар на цевката.

Други карактеристики

Најдобри понуди