.

.

Луксузни 2 парчиња Керамички Бокал За Млеко Еспресо Стомна За Пенење Експресо Додатоци Додатоци За Кафе Дозер За Мед Дозер Чаши За Крем Мал Стомна За Чај Домашно Сн?

Луксузни 2 парчиња Керамички Бокал За Млеко Еспресо Стомна За Пенење Експресо Додатоци Додатоци За Кафе Дозер За Мед Дозер Чаши За Крем Мал

DEN 358.24

Количина на стоки
Тековен

КРЕМЕР ИСТУРЕТЕ Погоден За семејства, ресторани, продавници за храна, трпезарии, западни ресторани, кафулиња, ЧАЈ КРЕМ СТОМНА чашата со керамички сос е многу погодна за хотел, кујна, бар, кафулиња,. КУЈНА ИСТУРАЊЕ крем Мазна и не е лесно да се скрши, и чување, што не зазема простор. Крем може да биде за сите видови сосови, млеко, кафе, практични и мултифункционални. МЛЕКО УМЕТНОСТ СТОМНА лесен е и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи. КРЕМЕР ИСТУРЕТЕ Погоден За семејства, ресторани, продавници за храна, трпезарии, западни ресторани, кафулиња,. ЧАЈ КРЕМ СТОМНА чашата со керамички сос е многу погодна за хотел, кујна, бар, кафулиња,. КУЈНА ИСТУРАЊЕ крем Мазна и не е лесно да се скрши, и чување, што не зазема простор. Крем може да биде за сите видови сосови, млеко, кафе, практични и мултифункционални. МЛЕКО УМЕТНОСТ СТОМНА лесен е и удобен за чистење и лесен за чување кога не се користи. Пакетот Вклучува 2 х Карактеристики На Стомна За Млеко-Боја : Розова мултифункционална стомна со сос-Големина : 11, 00Х8, 50Х6, 50см/ 4, 32Х3, 34Х2, 55 инчи-Материјал : керамички лате уметнички стомна-Мазна површина е, само користете вода за да ја измиете, што е едноставно за чистење на стомна за сервирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди