.

.

Голема Кутија За Накит За Пепелашка, Кутија За Ситници Со Шарки, Метален Централен Дел Од Кралската Круна, Рачно Насликана Кристална Фигурина, Држач За Прстен За Пр?

Голема Кутија За Накит За Пепелашка, Кутија За Ситници Со Шарки, Метален Централен Дел Од Кралската Круна, Рачно Насликана Кристална

DEN 575.84

Количина на стоки
Тековен

СОВРШЕН КАКО ПОДАРОК ЗА ДЕВОЈКИ, СОПРУГИ, ВНУКИ, СЕСТРИ ИЛИ ДРУГИ ЖЕНИ КОГА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ, ДЕНОТ НА МАЈКАТА, ГОДИШНИНАТА, ПРЕДЛОГОТ, СВАДБАТА, РОДЕНДЕНИТЕ, КВИНСАНЕРА, НОВАТА ГОДИНА КОРИСТЕТЕ КАКО МАЛ ДРЖАЧ ЗА НАКИТ ЗА КРУНА ЗА ПРИВРЗОЦИ, ОБЕТКИ, ИГЛИЧКИ ЗА БРОШЕВИ, МОНЕТИ И ШТО БИЛО ИСКРА. ПОВРЗУВАЊЕ СО ШАРКИ И ДИЗАЈН НА МАГНЕТНО ЗАТВОРАЊЕ. ЗА ПРИВРЗОЦИ, ОБЕТКИ, ПРСТЕНИ, ИГЛИЧКИ ЗА БРОШЕВИ, МОНЕТИ И ШТО БИЛО ИСКРА. ОВОЈ ДРЖАЧ ЗА ПРСТЕН ЗА КРАЛСКИ ПРЕВОЗ Е СО ВЕШТАЧКИ ДИЈАМАНТИ/КРИСТАЛИ. КРИСТАЛИТЕ БЛЕСКААТ КОГА СВЕТЛИНАТА Е НА НИВ. ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ПРАЗНИЧНАТА АТМОСФЕРА, НАВИСТИНА ОДЛИЧНИ УКРАСИ ЗА СВАДБАТА ИЛИ ПРЕКРАСНИ КОЛЕКЦИОНЕРСКИ ПРЕДМЕТИ ЗА ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО. ТОА Е СОВРШЕН ДОДАТОК НА ВАШАТА СВРШУВАЧКА И СВАДБЕНА ЦЕРЕМОНИЈА. ЌЕ ИМАТЕ НЕЗАБОРАВНА СВАДБА ОД СОНИШТАТА. ● СОВРШЕН ДРЖАЧ ЗА ВЕНЧАЛЕН ПРСТЕН : мека бела подлога за перничиња за внатрешни работи со мал отвор за удобно вметнување на вашиот прстен внатре. Тоа е совршен додаток на вашата свршувачка и свадбена церемонија. Ќе имате незаборавна свадба од соништата. Одличен ПОДАРОК : Совршен како подарок За девојки, сопруги, внуки, сестри или други жени кога денот на вљубените, денот на мајката, годишнината ,предлогот, свадбата,родендените , квинсанера, новата година.Користете како мал држач за накит за круна за приврзоци, обетки, иглички за брошеви, монети и што било искра. Quon DETABLE : златната кутија за ситници со пенливи кристални шарки се држи магнетно до рамката на тркалата на кочијата. Рамката и круната исто така може да се користат одделно. € ИЗРАБОТЕНА СО ВИСОК КВАЛИТЕТ : оваа кутија за ситници со круна со шарки е рачно насликана, а целото тело на круната е изработено од легура на цинк, Со Тешко и висококвалитетно емајлирање, вештачки пенливи кристали со навртки. пенливи, вкусни, убави, женски дизајн. + ДОМАШЕН ДЕКОР : овој држач за прстен за кралски превоз е со вештачки дијамант/кристали. Кристалите блескаат кога светлината е на неа. Зголемете ја празничната атмосфера,навистина одлични украси за свадбата или прекрасни колекционерски предмети за вашето семејство. ● СОВРШЕН ДРЖАЧ ЗА ВЕНЧАЛЕН ПРСТЕН : мека бела подлога за перничиња за внатрешни работи со мал отвор за удобно вметнување на вашиот прстен внатре.

Други карактеристики

Најдобри понуди