.

.

Црева за базени за надземни базени, 3 пакувања 1,25 додаток за додаток на базен за базен, долга црево за филтрирање, кое е компатибилно со Intex Pump Model 607, 637 во комплет со 6 ?

Црева за базени за надземни базени, 3 пакувања 1,25 додаток за додаток на базен за базен, долга црево за филтрирање, кое е компатибилно

DEN 431.84

Количина на стоки
Тековен

Црево за пумпа за базени : цревото за пумпа за базен во дијаметар е 1,25 инчи, должината е 59 инчи Дојдете со 3 црева за базени и 6 метални стеги. Компатибилно црево за базен : црево за базен компатибилно со сите пумпи за филтрирање Intex 330 gph, 530 gph и 1000 gph, модели #607 #637 и така натаму. Црвки за базени за надземни базени : цревото за филтрирање на базенот е изработено од висококвалитетна полиетиленска пластика, која е докажана за протекување, утра, цврста, цврста, лесна и флексибилна. Лесно за инсталирање : се лизна десно со стегите за да се обезбеди цревото за базенот на пумпата и базенот. По услугата : Ако не е задоволен. Ако има нешто несреќно, контактирајте со нас, ќе дадеме задоволен одговор. Црево за пумпа за базени : цревото за пумпа за базен во дијаметар е 1,25 инчи, должината е 59 инчи. Дојдете со 3 црева за базени и 6 метални стеги. Компатибилно црево за базен : црево за базен компатибилно со сите пумпи за филтрирање Intex 330 gph, 530 gph и 1000 gph, модели #607 #637 и така натаму. Црвки за базени за надземни базени : цревото за филтрирање на базенот е изработено од висококвалитетна полиетиленска пластика, која е докажана за протекување, утра, цврста, цврста, лесна и флексибилна. Лесно за инсталирање : се лизна десно со стегите за да се обезбеди цревото за базенот на пумпата и базенот.

Други карактеристики

Најдобри понуди