.

.

NTG3 Пушка Микрофон Mic Deadcat Поп Филтер Компатибилен Со Rode NTG3, NTG2, Sennheiser MKH416, MKH418, Sony ECM 680s ECM-670 ECM-678, AKG C568EB, C4608, 7.1 Долг Микрофон Капак Мафта Ветер Штит

NTG3 Пушка Микрофон Mic Deadcat Поп Филтер Компатибилен Со Rode NTG3, NTG2, Sennheiser MKH416, MKH418, Sony ECM 680s ECM-670

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен Со Возеле НТГ3, НТГ2, НТГ1 Компатибилен СО AKG C568 EB, CK 68 ULS, C4608 Црвено. Компатибилен со Sony ECM 680s, ECM-670, ECM-678. Компатибилен Со Sennheiser MKH416, MKH 418, ME66 K6, МЕ 80 K3 U. Погоден За микрофони со пушка со максимална должина на слот од 180mm (7.1") И дијаметар од 18-24mm. 1 x Ntg3 Ветерна Покривка/Поп Филтер. Професионален Капак За Микрофон Deadcat погоден за микрофони со пушка со максимална должина на слот од 180mm (7.1") и дијаметар од 18-24mm,како што е компатибилен Со Sennheiser MKH416 MKH 418 ME66 K6 ME80 K3 U, Возеле NTG3 NTG2 NTG1, SONY ECM 680s ECM-670 ECM-678 и AKG c568eb Ck 68 uls c4608 црвено. Вештачко Крзно Ветер Штит За Возеле NTG3 NTG2 NTG1 mic е дизајниран да го минимизира секој шум на ветерот, ги блокира плозивите, додека ја одржува акустичната транспарентност при снимање во услови на силен ветер.Ве молиме проверете ја големината погодна за вашиот микрофон или не пред нарачката. Двослојниот Поп Филтер Компатибилен со микрофонот Сенхајзер комбинира отворен опкружувачки пена и слој од звучно изолирано вештачко крзно за ефикасно намалување на бучавата. Гумената основа спречува бучава од ветер да влезе во задниот дел на областа за подигање микрофон. Овој Крзнен Капак За Микрофон е идеален за снимање и е доволно лесен за извршување на предвидената задача за интервју, не предизвикува дополнителен товар дури и вие го користите на вашите микрофони за видео блогирање, снимање, пренос во живо под неповолни услови на животната средина.

Други карактеристики

Најдобри понуди