.

.

Балами Домашен Кабинет За Чевли Решетката За Чевли Креативна Решетка За Чевли Од 5 Слоја Решетка За Чевли Цврсто Дрво Решетка За Чевли Со Фиока Економична Повеќесл?

Балами Домашен Кабинет За Чевли Решетката За Чевли Креативна Решетка За Чевли Од 5 Слоја Решетка За Чевли Цврсто Дрво Решетка За Чевли Со

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Повеќеслојна решетка за чевли за складирање Модерен Дизајн : Дизајниран Да се Прилагоди На Современите Потреби За Мебел Неговиот Атрактивен И Елегантен Стил ќе И Даде На Вашата Соба Нов Изглед. Оваа Решетка За Чевли е Изработена Од Квалитетен Бамбус Цврст и Отпорен. Мазната Површина Може Да Се Исчисти Директно Со Вода. Може да се Користи За Чување Чевли Списанија Книги Или Други Мали Нешта Погодни за Секое Место Како Што Се Дневна Соба Спална Соба Бања Канцеларија Коридор Итн. Решетката За Чевли е Лесна, Но Стабилна Целосно Го Искористува Просторот и Може Да биде И Украс. Повеќеслојна решетка за чевли за складирање. Модерен Дизајн : Дизајниран Да се Прилагоди На Современите Потреби За Мебел Неговиот Атрактивен И Елегантен Стил ќе И Даде На Вашата Соба Нов Изглед. Оваа Решетка За Чевли е Изработена Од Квалитетен Бамбус Цврст и Отпорен. Мазната Површина Може Да Се Исчисти Директно Со Вода. Може да се Користи За Чување Чевли Списанија Книги Или Други Мали Нешта Погодни за Секое Место Како Што Се Дневна Соба Спална Соба Бања Канцеларија Коридор Итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди