.

.

Gadpiparty 4 компјутери дрвени слајдови свиреж за деца смешни дрвени свирки играчки играчки за музички инструменти вокална обука за обука на едукативни играчки за заба?

Gadpiparty 4 компјутери дрвени слајдови свиреж за деца смешни дрвени свирки играчки играчки за музички инструменти вокална обука за

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Дрво : ) Свирчето за слајдови од дрво е направено од дрво, кое е изградено за да трае и да издржи абење и солза на редовна употреба. : ) Со својот едноставен дизајн и интуитивна игра, свирежот на дрво е лесен за секој да собере или игра. : ) Мала и лесна, играчката за свиркање на слајд е совршена големина што треба да ја земете со вас каде и да одите, многу погодна за патување. : ) Играњето на свирче од дрво слајд може да им помогне на децата да ги развиваат своите музички вештини и да научат за концептите за основна теорија на музиката. : ) Свирчето за слајдови од дрво е направено од дрво, кое е изградено за да трае и да издржи абење и солза на редовна употреба. : ) Со својот едноставен дизајн и интуитивна игра, свирежот на дрво е лесен за секој да собере или игра. : ) Мала и лесна, играчката за свиркање на слајд е совршена големина што треба да ја земете со вас каде и да одите, многу погодна за патување.

Други карактеристики

Најдобри понуди