.

.

Кралот Кол Дами Џемпер &засилувач; Кардиган Голема Вредност Плетење Шема 3600 Аран

Кралот Кол Дами Џемпер &засилувач; Кардиган Голема Вредност Плетење Шема 3600 Аран

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Џемпер За Вклопување На Бистата 32" 34" 36" 38" 40" 42" Кралот Кол Голема Вредност Аран-Брусница (119) 4 4 5 5 6 7 Кардиган За Вклопување На Бистата 32" 34" 36" 38" 40" 42" Кралот Кол Голема Вредност Аран-Дамсон (110) 5 5 5 6 7 7 исто така погоден за Секој Крал Кол Аран предиво, износите може да варираат Кабел Игла потребни.

Други карактеристики

Најдобри понуди