.

.

Фиџет Спинерс, фиџет Спинер за возрасни и деца, стресна вознемиреност АДХД Играчка играчка, метални играчки за вртење на прстот со светло светло, фирминг на вртење ?

Фиџет Спинерс, фиџет Спинер за возрасни и деца, стресна вознемиреност АДХД Играчка играчка, метални играчки за вртење на прстот со

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

„Времето на ротација и сјајот во темнината : Innoplus fidget Spinner Времето на ротација е просечно од 3 до 5 минути, времето на ротација се контролира според надворешната сила, големата моќност, толку подолго трае На фиџетс на вртежите им требаат апсорбираат 60 секунди светлина Под светлосни услови (сончева светлина, задна светлина на мобилниот телефон, итн.), Потоа ослободете ја светлината во темната околина, што е многу интересно. "Најдобар стрес против стрес-Одлично е за ослободување на вознемиреност, релаксирање, останување буден, ослободување на нервна енергија, подобрување на фокусот и помош на АДХД. Ви помага да се смирите додека сте стресни, убијте време додека сте здодевни. Може да ви донесе мир и да се подобри твојата креативност. „Нема голема бучава и лесна за носење : тивко лежиште, звук помалку од 15 децибели, овие вртења на фитгет се едноставни, лесни, големина на џеб и забава, одлично за патување, за работа“. "Издржлив и големо лежиште : Innoplus fidget Spinner Material е 100% легура на цинк, а капакот е полиран. Ние ги дизајнираме сите додатоци не се запечатени, тие можат да бидат расклопени и собрани, да се чувствуваат многу добра гравитација, брза ротација." "Satisfactory Service & Surprise Gift: We offers 60 days unconditional money back guarantee and return and replacement warranty according to the customer service, If you have any questions, please feel free to contact our customer service. Beautiful high-quality retail packaging included, makes Нашиот фитгет Спинер Идеалниот подарок за кој било член на семејството или за вашите пријатели. Како функционира светлината?. Потребно е да се стави на Fidget Spinnersin сончевата светлина, мобилниот телефон 60 секунди, на вртливите вртежи им е потребна апсорбирана светлина, а потоа да се ослободи во темница. Што е со лежиштата? Ние ги дизајнираме сите додатоци не се запечатени, тие можат да бидат расклопени и собрани.

Други карактеристики

Најдобри понуди