.

.

Детска Камера За Момчиња и Девојчиња, Водоотпорна Детска Камера Од 2 инчи, Детски Подароци За Божиќен Роденден Селфи Дигитална Играчка Камера за возраст од 3 до 10 Го?

Детска Камера За Момчиња и Девојчиња, Водоотпорна Детска Камера Од 2 инчи, Детски Подароци За Божиќен Роденден Селфи Дигитална Играчка Камера

DEN 1278.40

Количина на стоки
Тековен

СИМПАТИЧЕН ИЗГЛЕД : дизајн на цртан изглед, симпатичен, компактен, специјално дизајниран за заштита, на децата ќе им се допадне на прв поглед ЕКРАН од 2,0 ИНЧИ : екран со висока дефиниција од 2,0 инчи, можете да гледате додека снимате, дозволувајќи им на децата да уживаат во забавата при снимањето. ВИСОКА ОСВЕТЛЕНОСТ : супер блиц светлина,, висока осветленост, може да им помогне на децата да направат убави фотографии во различни ситуации. МАТЕРИЈАЛ : Користејќи безбеден материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, децата можат да си играат со доверба; вградени се различни забавни рамки за фотографии. 3 МЕТРИ ВОДООТПОРЕН : Двојна заштита на капакот на батеријата, лесен за отворање, истовремено обезбедувајќи 3 метри/9,8 стапки супер водоотпорен. Материјал : Користејќи безбеден материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, децата можат да си играат со доверба; вградени се различни забавни рамки за фотографии. Висока Осветленост : супер блиц светлина,, висока осветленост, може да им помогне на децата да направат убави фотографии во различни ситуации. Екран од 2,0 Инчи : екран со висока дефиниција од 2,0 инчи, можете да гледате додека снимате, дозволувајќи им на децата да уживаат во забавата при снимањето.Спецификација : Тип На Ставка : Детски Снимател : Абскамера Пиксели : 12 MPSensor Пиксели : 5 Mpscreen Големина : 2.

Други карактеристики

Item Type:
Children Camera
Material:
ABS
Camera Pixels:
12 MP
Sensor Pixels:
5 MP
Screen Size:
2.0 Inch TFT HD Screen
Waterproof:
Bare Camera Waterproof to 3 Meters/9.8 Feet
Photo Resolution:
12M, 10M, 8M, 5M, , 2M, VGA, Default 5M
Video Resolution:
720P(HD), 480P(D1), VGA, Default 720P
File Format:
JPEG/AVI
Zoom Time:
8X Digital Zoom
Interface:
USB 2.0
Compatible System:
for XP, 7, 8, 10, Vista;for OSX 10.3 and above
Memory Capacity:
Micro Memory Card, up to 32GB (Not Included)
Power Supply:
2 AAA Batteries (Not Included) (Delivered Without Batteries)
How to Use:
1.Pressthetop【on/off】keytoturnon/offthecamera. :
2.Pressthe[Shutter]buttonatthetoptotakeaphotowiththecamera. :
3.Pressthe[upanddowndirection]keytoselectthecorrespondingrequirement. :
Package List:
1 x Camera :
1 x Data Cable :
1 x Lanyard :
1 x Manual :

Најдобри понуди