.

.

Микро Прекинувачи 5 ПАРЧИЊА Д41х Микро Прекинувач Д41 0. 1А250В 125-250ВАЦ 5Е4 40Т150

Микро Прекинувачи 5 ПАРЧИЊА Д41х Микро Прекинувач Д41 0. 1А250В 125-250ВАЦ 5Е4 40Т150

DEN 1419.20

Количина на стоки
Тековен

Микро Прекинувачи Се користи во домашни апарати, аудио, играчки, глушец, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи на допир, долг работен век. Пин-тип пакет со пластика за спречување на инфилтрација на заварување бор мирис. Растојанието помеѓу контактите е мало,кратко мозочно дејство,според моќта на малата, брза пауза. Микро Прекинувачкигауру.

Други карактеристики

Најдобри понуди