.

.

Мкшухенми Финетаур Чувар На Прсти, Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Финетаур, Штитници За Прсти Финетаур За Сечење, Финетаур-1, Заштитник За Прсти Од Нерѓосув?

Мкшухенми Финетаур Чувар На Прсти, Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Финетаур, Штитници За Прсти Финетаур За Сечење, Финетаур-1,

DEN 598.40

Количина на стоки
Тековен

Штитник За прсти : овој штитник за прсти го одржува вашиот прст безбеден додека сечете, со дизајн со отворена јамка што одговара на повеќето прсти Штитник За Прсти Од Нерѓосувачки Челик : се користи за сечење, изработен од нерѓосувачки челик со добар квалитет, отпорен на ' рѓа, издржлив. Прилагодлив : овој производ користи дизајн со отворена јамка за лесно прилагодување, а прстенот може да се деформира за да одговара на повеќето прсти. Лесен За Употреба : овој производ е штитник за прсти од нерѓосувачки челик за сечење, сечкање и сечење коцки. Мал е и лесен, и е исклучително лесен за употреба. Безбедно : многу е лесно да се исчисти, не е потребно посебно одржување, можете рачно да го исчистите уредот и да го ставите во машина за миење садови за чистење. Спецификација : Боја : Сребрен Стил : Еден Прст, Двоен Прст? Пакетот Вклучува : 2/4 Парчиња * Прст Чувар Забелешка : 1.Ве молиме дозволете грешка од 0~1 инчи поради рачно мерење.

Други карактеристики

Color:
Silver
Style:
Single Finger, Double Finger?
Package Include:
2/4 Pcs * Finger Guard:
Note:
1.Please allow 0~1 inch error due to manual measurement.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. :

Најдобри понуди