.

.

Б Блесија Нов DC 5V~36v Дигитален Дисплеј Активирањето Задоцнување Реле Време Контрола Модул Прекинувач

Б Блесија Нов DC 5V~36v Дигитален Дисплеј Активирањето Задоцнување Реле Време Контрола Модул Прекинувач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

5 Често се користи за контрола на мотори, светилки, ЛЕД ленти, ЕДНОНАСОЧНИ мотори, микро пумпи, електромагнетни вентили итн. Двојно МОС паралелно активен излез, помал внатрешен отпор, поголема струја, силна моќност, 15А, 400 W на собна температура, задоволување на потребите на повеќето опрема. Работниот век е подолг од оној на вообичаените електромагнетни релеи. Нема да има бучава за време на процесот на вклучување/исклучување, нема искри, нема електромагнетни пречки. Реализирајте брзо и често префрлување на колото со висока фреквенција, неограничено време на префрлување. Реализирајте брзо и често префрлување на колото со висока фреквенција, неограничено време на префрлување. Нема да има бучава за време на процесот на вклучување/исклучување, нема искри, нема електромагнетни пречки. Работниот век е подолг од оној на вообичаените електромагнетни релеи. Двојно МОС паралелно активен излез, помал внатрешен отпор, поголема струја, силна моќност, 15А, 400 W на собна температура, задоволување на потребите на повеќето опрема. Често се користи за контрола на мотори, светилки, ЛЕД ленти, ЕДНОНАСОЧНИ мотори, микро пумпи, електромагнетни вентили итн. Спецификација : - Материјал : пластика + Легура-Големина : 60х36х13 мм / 2, 36х1, 41х0, 51 инчен-широк напон операција (5~36В), повеќето опрема може да се користи, многу удобен. - Интерфејсот е јасен и едноставен, моќен и лесен за разбирање, задоволувајќи ги речиси сите ваши потреби.

Други карактеристики

Најдобри понуди