.

.

22 Пакет Еднократно Складирање Кеси 4 Галон &засилувач; 9 Сендвич Ручек Кеси &засилувач; 9 Мали Деца Закуска Кеси за Храна, ЕКСТРА ДЕБЕЛИ Истекување Доказ Еднократно Х?

22 Пакет Еднократно Складирање Кеси 4 Галон &засилувач; 9 Сендвич Ручек Кеси &засилувач; 9 Мали Деца Закуска Кеси за Храна, ЕКСТРА

DEN 281.44

Количина на стоки
Тековен

●МАТЕРИЈАЛ ЗА ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ХРАНА, ВИСТИНСКИ вреќи за складирање за повеќекратна употреба за храна Изработен од пева материјал за храна кој е пвц, БПА, хлорид и без Олово. Здраво и безбедно за семејството и земјата. ●ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И ЛЕСЕН ЗАПТИВКА q надградените двојни затворачи обезбедуваат херметички заптивка отпорна на истекување, совршена за складирање и зачувување на храната. Со надграден проширен страничен и нелизгачки дизајн на патент, децата лесно можат да ги отворат и затворат вреќите за закуски. БЕЗБЕДНИ И ЛЕСНИ за ЧИСТЕЊЕ на ЗАМРЗНУВАЧОТ кесите за замрзнување можат да го заклучат изгорувањето на замрзнувачот додека ја одржуваат храната свежа и полна со вкус, совршена за замрзнување месо, пилешко, риба, овошје и зеленчук. Лесно рачно миење во ладна или собна температура вода и сув воздух за чистење. Не е пријателски за микробранова печка или машина за миење садови. ①ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО 4 Галони И 9 Сендвич Кеси За Ручек И 9 Мали Деца Вреќи За Ужина за Храна. ②ПОВЕЌЕНАМЕНСКО И 100% ЗАДОВОЛСТВО+ Совршени контејнери за складирање храна (сендвич за ужина за ручек итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди