.

.

ШАСИЈА ЧЕЛИК СИВА 5 Л Х 7 В,

ШАСИЈА ЧЕЛИК СИВА 5 Л Х 7 В,

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Олово Слободен Статус / Рохс Статус : Олово слободен / Рохс Во согласност Ниво На Чувствителност на Влага (МСЛ) : Не е Применливо. Стандарден Пакет : 1. Други Имиња : 1441-12-ND, ХМ2717. Шасија Метал, Челик Сива Отворен Крај(и) 5.82 mm) Спецификација : Статус Без Олово / Rohs Статус : Lead free / Ro HS Во Согласност Со Нивото На Чувствителност на Влага (MSL) : Не Е Применливо Атрибути На Производот : Серија : - 1441, Статус На Дел : -Активен, Тип На Контејнер : -Шасија, Големина / Димензија : -5.80 mm), висина : -2.82 mm), Површина (L X W) : -35.0 In2 (226 Cm2), Дизајн : -Отворен Крај(И), материјал : -Метал, Челик, Боја : -Сива, Дебелина : -20 Мерач, Карактеристики : -Хардвер Не Се Предвидени, Рејтингот : , материјал запаливост рејтинг : , превозот информации : -испратени од диги-клуч, тежина : -0.13 g) дополнителни ресурси : стандарден пакет : 1 Други Имиња : 1441-12-Nd Hm2717.

Други карактеристики

Најдобри понуди