.

.

Кабел за магнетно полнење Raosky, совети за магнетно полнење, 540 ° ротирајте магнетни податоци кабел 5pin серија, 5V3A 3in1 Брз кабел за полнач, магнетски кабел USB -кабел за си?

Кабел за магнетно полнење Raosky, совети за магнетно полнење, 540 ° ротирајте магнетни податоци кабел 5pin серија, 5V3A 3in1 Брз кабел

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

♔ 【Полесно полнење и удобно】 : Нашите магнетни конектори кабел овозможуваат 540 ° слобода на ротација Сценато и хуманизиран удобен дизајн ги елиминира неволјите и скриени додека се полнат, и водоотпорни, водоотпорни, пропустливи, против анти-стареење, но исто така може да се оперираат слепо со една рака со една рака , Супер компатибилно и обезбедување на квалитет за вашето полнење за да додадете повеќекратни заштитни, поедноставете и заштедете време и простор. ♔ 【Безбеден излез за полнење】 : Нашиот магнетски кабел за ротација од 540 ° и магнетни совети можат да решат 99% од проблемот со полнење. Користете различни магнетни конектори совети како што се микро USB, C-Type и IPIO, избор на различни должини на кабел што исто така можете да сурфате На софата, креветот, автомобилот и другите места, уживајте во погодното искуство на бесплатно полнење, елиминирање на проблемот со избор, затоа што обично е доволно за доволно!. ♔ 【Универзална компатибилност】 : 3in1 магнетски полнач кабел што ви овозможува да наплаќате повеќе уреди компатибилни со USB-C/Micro USB/IP-IOS уреди (вклучува компатибилен за IP 13/12/11 PROMAXMINI/XSXRX/8/PADAIRPODS & MORE-IOSDEVICES), Android-sereis (Samsung Moto One Plus) и така натаму. Вклучете го приклучувањето и исклучувањето за да ги заштитите уредите и dorts, тоа е погодно и безбедно додека возите/игри и живеете, исто така, исто така најдобар избор за оштетување на видот, старешини. ♔【REMINDER】 : These 540°(360°+180°) FREE ROTATION 3in1 Magnetic Data Cable & Magnetic plugs Design 5 Pin with 3 Brass Contacts(Please Make Sure it's Compatible with Your Cords When Purchase More Parts),For 3 A Fast Charging & Синхронизација на преносот на податоци со голема брзина, Поддршка QC 2.

Други карактеристики

Најдобри понуди