.

.

АЛАТКИ За Чистење На ДОМАЌИНСТВАТА Алатки За Чистење Дрво Четка За Перење Рачки За Чистење Четка За Садови Жлеб Јаз Агол Четка За Кујна Бања Суета Када Туш Плочка Б?

АЛАТКИ За Чистење На ДОМАЌИНСТВАТА Алатки За Чистење Дрво Четка За Перење Рачки За Чистење Четка За Садови Жлеб Јаз Агол Четка За Кујна

DEN 164.96

Количина на стоки
Тековен

Нема мртви точки за чистење, а сите видови празнини во семејството лесно може да се исчистат Фина четка, фина и еластична, нема потреба да се грижите дали ќе ја оштетите површината на објектот. Исклучителна изработка, обезбедете им популарност и корисност. Тие можат подобро да навлезат во јазот на објектот и без стрес. Овие четки за чистење се издржливи и практични за долготрајна употреба. Нема мртви точки за чистење, а сите видови празнини во семејството лесно може да се исчистат. Фина четка, фина и еластична, нема потреба да се грижите дали ќе ја оштетите површината на објектот. Исклучителна изработка, обезбедете им популарност и корисност. Тие можат подобро да навлезат во јазот на објектот и без стрес. Овие четки за чистење се издржливи и практични за долготрајна употреба. Опис дали сте загрижени за тоа како на креветот и прозорците? Тогаш не смеете да ја пропуштите нашата четка за чистење, извонредна изработка, добар квалитет, практична и убава. Може да ви помогне ефикасно мртви точки. Многу практични и издржливи, се вашиот најдобар избор.

Други карактеристики

Најдобри понуди