.

.

Ветерница Генератор, 3 Фаза Наизменична Струја Постојан Магнет Синхрони Генератор 5 Сечилото Мали Турбини На Ветер Комплет Индустриска Енергија Опрема 800W, Ветерни?

Ветерница Генератор, 3 Фаза Наизменична Струја Постојан Магнет Синхрони Генератор 5 Сечилото Мали Турбини На Ветер Комплет Индустриска

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Овој генератор на ветер со 5 сечила прифаќа хуманизиран дизајн, кој е лесен за инсталирање, одржување и поправка Широко Се Користи за чамци, тераси, кабини или мобилни куќи полнење, итн. Користената е едноставна, не е потребна модификација, погодна за користење, заштедете време и енергија. Директна инсталација за замена, не се потребни комплицирани алатки, во голема мера заштедете го вашето драгоцено време. 3-Фаза НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА постојан магнет синхрони генератор изработен од квалитетен брачен, еколошки, издржлив и долг работен век. Овој генератор на ветерница има бавна брзина на стартување; големо искористување на енергијата на ветерот; прекрасен изглед; ниски вибрации. Професионално производство, извонредна изработка, висока ефикасност, стабилни перформанси и висока сигурност. Овие прецизни сечила, во комбинација со оптимизиран дизајн на аеродинамична форма и структура, можат да го зголемат годишното производство на енергија. Методот за прилагодување на ветерницата е автоматско прилагодување на аголот на насоката на ветерот. Тој може да го прилагоди аголот само со тоа што самиот ќе ја почувствува насоката на ветерот. Овој алтернатор на роторот со постојан магнет го прави генераторот на ветер добро да одговара и ја подобрува сигурноста. Генераторот прифаќа алтернатор на роторот со постојан магнет со дизајнот на статорот, што ефикасно ја намалува торзијата на влечење. Нашиот Генератор На Ветерници се произведува во строга согласност со стандардите НА ОЕМ, со висок квалитет и долг работен век. Уникатниот дизајн ќе им донесе посебно изненадување. Ние се стремиме да ги третираме сите наши клиенти праведно и искрено, и наш главен приоритет е да ве задоволиме. Ако имате какви било проблеми во процесот на купување, ве молиме контактирајте не и ние ќе се потрудиме да ги решиме. Овој генератор на ветерница има бавна брзина на стартување; големо искористување на енергијата на ветерот; прекрасен изглед; ниски вибрации. Овој генератор на ветер со 5 сечила прифаќа хуманизиран дизајн, кој е лесен за инсталирање, одржување и поправка.

Други карактеристики

Item Type:
Windmill GeneratorRated Power
Starting Wind Speed:
2.0m / s
Rated Wind Speed:
12m / s
Survival Wind Speed:
50m / s
Number Of Blades:
5Pcs
Blade Length:
Approx. 600mm / 23.6in
Blade Material:
Nylon fiber
Generator:
3-Phase AC permanent magnet synchronous generator
Controller System:
Electromagnetic/yaw
Adjustment Method:
Automatic adjustment of wind direction angle
Working Temperature:
-40℃-80℃
Package List:
1 x Motor 5 x Blade1 x Controller1 x Blade Cover1 x Gasket1 Bag Fastening Kit

Најдобри понуди