.

.

Итаолис Бенто Кутија Јапонски Комплет За Кутии За Ручек, Оддел 2 Во 1, Кутија За Ручек Бенто За Возрасни, Јапонски Контејнери За Ручек Со Чаша За Супа Од Торба Лажица ?

Итаолис Бенто Кутија Јапонски Комплет За Кутии За Ручек, Оддел 2 Во 1, Кутија За Ручек Бенто За Возрасни, Јапонски Контејнери За Ручек

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

€Ново Надградена Бенто Кутија : бенто кутијата користи иновативен пп материјал,без мирис, еколошки, еднократно, издржлив и отпорен на капки, има запечатување, лесно се отвора и затвора,со тоа, можете веднаш да започнете со вашиот здрав живот! ●Слоевита Бенто Кутија : дизајн на одделот 2-Во-1 кутијата за ручек бенто може ефикасно да спречи мешање на храната,одвојување зеленчук, овошје,закуски,одржување на оригиналниот вкус на храната,капацитетот е научно распределен, калориите се пресметуваат и исхраната е избалансирана за да ги задоволи вашите потреби за јадење. ●Може Да се Загрее И Да се Чува Во Фрижидер : корејската кутија за ручек е цврста и издржлива, може да се загрее во микробранова печка, да ужива во топла храна каде и да одите, исто така може да се чува во фрижидер,отпорност на висока температура и отпорност на ниска температура. Што Добивате : најздравиот комплет за кутии за ручек за храна-чаша за торта*5, овошна вилушка*5, торба за ручек*1, мала лажица*1, мала вилушка *1, силиконска четка за миење садови*2, чаша за супа*1, двостепени кутии за ручек*1. Комплетот бенто кутија со голема вредност може да ги задоволи секојдневните потреби. ●Симпатична Кутија За Ручек Каваи Quaii јапонски бенто кутија употреба на модерна и прекрасна комбинација на бои,шарени чаши за торта и симпатична овошна вилушка, торбата за кутии за ручек со прекрасни дезени може лесно да се носи,многу е погодна за возрасните да носат храна на канцеларија,кратко патување, пикник или каде било. €Ново Надградена Бенто Кутија : бенто кутијата користи иновативен пп материјал,без мирис, еколошки, еднократно, издржлив и отпорен на капки, има запечатување, лесно се отвора и затвора,со тоа, можете веднаш да започнете со вашиот здрав живот!. ●Слоевита Бенто Кутија : дизајн на одделот 2-Во-1 кутијата за ручек бенто може ефикасно да спречи мешање на храната,одвојување зеленчук, овошје,закуски,одржување на оригиналниот вкус на храната,капацитетот е научно распределен, калориите се пресметуваат и исхраната е избалансирана за да ги задоволи вашите потреби за јадење. ●Може Да се Загрее И Да се Чува Во Фрижидер : корејската кутија за ручек е цврста и издржлива, може да се загрее во микробранова печка, да ужива во топла храна каде и да одите, исто така може да се чува во фрижидер,отпорност на висока температура и отпорност на ниска температура. Што Добивате : најздравиот комплет за кутии за ручек за храна-чаша за торта*5, овошна вилушка*5, торба за ручек*1, мала лажица*1, мала вилушка *1, силиконска четка за миење садови*2, чаша за супа*1, двостепени кутии за ручек*1.

Други карактеристики

Material:
PP material.
Dimension:
Bento box size 8x4.7x3.5inch.
Color:
Green, pink, blue.
Easy to Use:
Bento box can be easily detached to clean all the dirt, Bento boxes can also be washed in the dishwasher,easy to clean daily,We also have a colored silicone dishwashing brush, soft and stretchy, fast water control, easier to remove dirt.
【Warm Tips】::
1.Forks and spoons are not microwaveable, dishwasher.:
2.Washing with hot water before your initial use.:
3.Bento box not suitable for oven.:
4.Cake cups,fruit fork color random:

Најдобри понуди