.

.

Комплет За чистење Huntooler За Airpod Pro 1 2 5 Мултифункционален Комплет За Чистење-Bluetooth Слушалки За Чистење Пенкало Со Мека Четка Сунѓер За Собирање На Слушалки Алатка За ?

Комплет За чистење Huntooler За Airpod Pro 1 2 5 Мултифункционален Комплет За Чистење-Bluetooth Слушалки За Чистење Пенкало Со Мека Четка

DEN 139.20

Количина на стоки
Тековен

? Дали сеуште користите валкани слушалки? Нашиот Комплет за чистење На Воздухот може да исчисти мали делови и дупки на слушалките за да постигне прелиминарно чистење ? Намалете ги инфекциите на ушниот канал : По одреден период на употреба, слушалките ќе станат малку валкани, користејќи Го комплетот За чистење На Аеродромот за да го исчистите целиот сет на блутут слушалки, од малите дупки слушалки до корпата за полнење, правејќи ги вашите слушалки да траат подолго. ? Чисти ѓубре и прашина : комплетот за Чистење Воздушни Плочи со нежен и мек сунѓер за собирање може да ја исчисти прашината во куќиштето за безжично полнење на слушалката, четка со висока густина исчистете ја нечистотијата на отворот за излез на звукот на слушалката и другите делови, металниот врв на пенкалото исчистете ја тврдоглавата прашина, темелно исчистете ја празнината. ? Пренослив и мал : комплетот за Чистење На Воздухот е лесен за употреба, пенкало за чистење со големина на џеб, лесен и лесен за носење, не зафаќајте простор.

Други карактеристики

Најдобри понуди