.

.

Мерач на диференцијален притисок, паметен LED тестер за диференцијално осветлување на задното осветлување за гас

Мерач на диференцијален притисок, паметен LED тестер за диференцијално осветлување на задното осветлување за гас

DEN 1054.40

Количина на стоки
Тековен

Широка примена : Инструментот за диференцијал на притисок е погоден за мерење на диференцијалот на притисокот и другите параметри на различните гасни медиуми во индустрискиот процес на хемиската индустрија, металургија, електрична енергија, нуклеарна енергија и други индустриски сектори LED дисплеј на задното осветлување : Мерачот на диференцијален притисок има функција за прикажување на задното осветлување, која лесно може да се постапува во текот на ноќта. Точен и стабилен : Дигиталниот инструмент за диференцијален притисок има супериорни перформанси, голема точност, добра стабилност и други предности. Моќна функција : Дигитален дисплеј со висока точност Диференцијален мерач на притисок, истовремено може да открие различни параметри на диференцијалниот притисок на гасните медиуми. Префрлување на повеќе режими : Мерачот на диференцијален притисок поддржува 8 единици за притисок, 2 единици за брзина на ветер и 2 единици за густина и може автоматски да се калибрираат. Широка примена : Инструментот за диференцијал на притисок е погоден за мерење на диференцијалот на притисокот и другите параметри на различните гасни медиуми во индустрискиот процес на хемиската индустрија, металургија, електрична енергија, нуклеарна енергија и други индустриски сектори. LED дисплеј на задното осветлување : Мерачот на диференцијален притисок има функција за прикажување на задното осветлување, која лесно може да се постапува во текот на ноќта. Точен и стабилен : Дигиталниот инструмент за диференцијален притисок има супериорни перформанси, голема точност, добра стабилност и други предности. Моќна функција : Дигитален дисплеј со висока точност Диференцијален мерач на притисок, истовремено може да открие различни параметри на диференцијалниот притисок на гасните медиуми. Префрлување на повеќе режими : Мерачот на диференцијален притисок поддржува 8 единици за притисок, 2 единици за брзина на ветер и 2 единици за густина и може автоматски да се калибрираат. Точен и стабилен : Дигиталниот инструмент за диференцијален притисок има супериорна изведба, голема точност, добра стабилност и други предности2. Широка примена : Инструментот за диференцијал на притисок е погоден за мерење на диференцијалот на притисокот и другите параметри на различните гасни медиуми во индустрискиот процес на хемиската индустрија, металургија, електрична енергија, нуклеарна енергија и други индустриски сектори3.

Други карактеристики

Item Type:
Differential Pressure Tester
Model Number:
AS511
Material:
ABS
Battery:
3 x 1.5V AAA battery(not included)
Use:
Suitable for measuring the pressure differential and other parameters of various gas media in the industrial process of chemical industry, metallurgy, electric power, nuclear power and other industrial sectors
Basic Parameters:
Pressure Difference Measurement Range:
-39.98~39.98Kpa
Maximum Bearing Pressure Range:
-79.96~79.96Kpa
Measurement Rate:
0.5S
How to Use:
After setting the required measuring unit, connect the hose with the pressure probe of the instrument, and measure after correctly connecting.:
Package List:
1 x Differential Pressure Tester:
2 x Hose:
7 x Accessories:
1 x User Manual:
1 x Storage Bag:

Најдобри понуди